Clarkson: Verstappen sa môže pripraviť o titul len tvrdohlavými útokmi na víťazstvá | Magazín F1 - F1online.sk

Ferdo nepředělávej si to zase

Šel tam kde mu nabídli závodní sedačku a kde se cítil být skutečně žádán. To že to u Renaultu vedli jak v Vás v sámošce za to Piastri skutečně nemohl, chtěl víc a šel tam kde to dostal. #F1

1 Like

Však to chápu. Ale snad bys to mohl jít vyřešit jak chlap. Buďto tam měl přijít, “tak kluci dejte mi smlouvu.” nebo říct, že odchází jinam, že vidí budoucnost jinde.

Ale on podepsal za zády a neinformoval nikoho.

1 Like

Alonso to nejspíš věděl :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Jinak já si myslím že Piastri/Webber byl z jednání Renaultu prostě již velmi frustrovaný, a Webber se na ně od určitého okamžiku prostě vy… . Jako nejsou tam kámoši, ale profesionálové a smlouvy jsou na prvním místě :man_shrugging: Já v tom vidím především tu neschopnost Renaultu a z toho plynoucí i nespokojenost.

3 Likes

Však to tam máš: nedali na papír ani to o čem jsme jednali
Ferdo, že ty máš problém s očima :grinning:

Však @PUFF tu neschopnost chápe, proto se zastává často FIA

Nechápu Tvé touhy stéle něco překrucovat.

1 Like

Přečti si to pořádně a potom reaguj, fakt máš očividně problém s očima :grinning:
Tady tvrdíš, že Alo neměl dostat nic, a pak dáš citaci, kde Alo říká, že na papír nedali to o čem jednali. To se celkem vylučuje

Nevím v jakém světě žiješ, ale v tom současném se nedávají podepsané smlouvy dříve než se dohodnou nějaké podmínky.

1 Like

Taky nevím v jakém světě žiješ, když tvrdíš bod A, ale dodáš bod B, co vylučuje bod A a ještě se o tom hádáš

Nemůžu za to, že to máš v hlavě pomatené.

2 Likes

14.6.2022 se nechal vozit na testech.
Proc se tam nezeptal, jak to bude s jeho budoucností? Jeho to nezajímalo?

4.7. Podepsal McLaren Piastriho

2.8. Byl ten skandál, že se zjistilo, že v Alpine nebude. Že je jinde.

To neměl koule na to, to říct? Celý měsíc?
Opravdu? Ať jde do p.dele. Je to srab.

:grin::grin::+1:
Profesionální srab.

Já si naopak myslím že se ptali neustále dokola, až se zařídili sami. Alonso vlastně též. Buď sami pořádně nevěděli co chtěj nebo si mysleli že to všechno kontrolujou a ostatní budou jen zobat z ruky. Přepočítali se.

1 Like

… a ano, počítám že se mu to nechtělo tam říci že podepsal jinde, a Webber mu nejspíše poradil ať nic neříká protože v Alpine by se už nemohl koukat ani do monitoru :stuck_out_tongue_closed_eyes:

F1 je klub piraní. Buď budeš dost ostrej a nebo tě ostatní sežerou. :stuck_out_tongue:

Za to taky nemůžu, že tvoje nenávist k Alovi ti zatemňuje hlavu

To, co udělal není o ostrosti, ale o základní slušnosti.
Když nedokážeš před podpisem, a ani po podpisu říct, že odcházíš, tak nejsi ostrej. Jsi prostě močál. :grin:

2 Likes

Mám naprosto stejný názor.
Můžeš být tvrďák bez limitů, ale vždycky rovný…
Jinak to totiž ztrácí smysl a navíc už jednoho takového bezpáteřního v F1 máme jako odstrašující kariérní příklad.