Clarkson: Verstappen sa môže pripraviť o titul len tvrdohlavými útokmi na víťazstvá | Magazín F1 - F1online.sk

to je zla vlastnost

Zlá vlastnost je to, co udělal Alpinu. Kdy jim nebyl schopen říct, že podepsal jinde…
Zneužil je, vysál je z peněz. To se nedělá. Byl to od něj hnus a to neodjel v F1 ani kolo.

Mě by zajímalo kdo techniku RB práskl. Byl to někdo z odpůrců Hornera, nebo tajemství vynesl některý z odešlých inženýrů RB?

Je to pravda a to Silverstone schválně vynecháváš, to je zlá vlastnost

Sám víš, že situace byla úplně jiná.

To je jak, kdybys s někým měsíc randil, všechno platil.
A pak, kdyby mělo přijít na věc, tak by ti řekla… “No Honzi, víš, já jsem si našla někoho jinýho…”

Jenže to je úplně něco jinýho. Ano, Alpine podporovala Piastriho, potom co vyhrál titul v F2 a dala mu možnost testovat, jenž smlouva mezi Piastrim a Alpinou nebyla o tom, že Piastri je zavázán s týmem zůstat, dokud mu nedají sedačku. Alpina chtěla vyběhnout s Alonsem, že mu dali nabídku prodloužení na rok, když Alo chtěl dva roky, Piastrimu slíbili sedačky, ale že si musí rok minimálně počkat, Alpina nejednala fér vůči Alovi ani Piastrimu, vrací se jim to solidně

Jen se nechal platit, testovat, všechno zadarmo… Stálo to 3m eur btw.
A ani neměl dost odvahy přijít a říct. “Kluci tady to nevidím, jdu jinam”…

Dozvěděli se to tak, že ho oznámili, a pak za den řekl, že dávno podepsal s McL.
To je srabárna nejvyššího stupně.

1 Like

To máš pravdu, je prasárna oznámit, že někoho podepsali, když ten člověk ani o ničem nevěděl. Ty 3 mil sis vymyslel, jako Horner žalobu za cost cap.
Alpine měla jednat na ferovku, měla termín konec července 2022, neudělali pro to vůbec nic.

Však Alonsovi nabídli smlouvu na další rok.

To je jedno, jak si to obhájíš. To, co prostě udělal je u mě totální no-go. Redflag. Konec.

I kdyby tam jezdil jak Paganini, tak je u mě prostě mrtvej muž.

1 Like

Však píšu, že Alovi nabídli na rok, když chtěl dva.

To si psal i o Hamovi a furt mu fandíš

To jsi psal kde a kdy?

@Ferda nespi u toho čtení

Vidíš a ani tohle není tak docela pravda.
Renault totiž rozhovory s Alonsem odkládal, protože věděl co v Piastrim má. A hlavně ho měli za lacnější peníz.
Alespoň si mysleli, že to tak dopadne.

Karma je zdarma a dúfam že Klokanov ich vychcanost dobehne.

Nebuď na Oscara zlej, neudělal nic špatně :slightly_smiling_face:

1 Like

Co odkládali u Alonsa? Nabídli mu rok, když chtěl dva, rozhovory s Piastrim se posouvaly, pak skončila Alpina bez obou, a jako radoby naplat tam dali Gaslyho, kterej nemá šanci nahradit ani jednoho z nich

Podle Alonsových slov mu Renault žádnou smlouvu nenabídl a rozhovory odkládal až po letní pauze. Něco mělo proběhnout už v létě, jenže Alonso se zapíral na vymýšlené jachtě. Pak vyšlo najevo, že se domluvil s Astonem. Když pak oznámili Piastrimu, že má fleka, tak ten už měl podepsáno s McL.

Tolik ve zkratce a podle Alonsových slov. Ten už ale toho nakecal tolik, že není problém najít X jiných jeho vyjádření, takže ideální téma do hádající diskuze. :stuck_out_tongue_winking_eye: