Clarkson nechápe výsledky Hamiltona a Ferrari: Z hrdinu nula za jeden deň? To nemá logiku | Magazín F1 - F1online.sk

Z pohľadu emócií fanúšika Ferrari by sa dal šanghajský víkend prirovnať k jazde na húsenkovej dráhe. Po vynikajúcom piatku a víťazstve v šprinte sa však Scuderia ocitla v problémoch, ktoré v nedeľu nabrali gigantické rozmery. Jeremymu Clarksonovi nejde do hlavy, ako sa mohol jeden tím v priebehu pár hodín takto prepadnúť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/192824/clarkson-nechape-vysledky-hamiltona-a-ferrari-z-hrdinu-nula-za-jeden-den-to-nema-logiku

Konecne sa Ferrari trafi do setupu, lenze pravidla sa konecne zmenili (k lepsiemu) a umozni to vsetkym zmenit nastavenia (aj Ferrari) a tu mame vysledok :slight_smile: Nic viac by som z toho nerobil.

1 Like

A pirelli zmenilo v ten deň tlaky pneu.

Clarkson je dalsi kdo se jal ze sebe delat vola, proc pane boze proc, to je fakt tak dulezity byt za kazdou cenu stredem pozornosti, vzdyt holky levnejsi nebudou, Jeremy 🫴

Ja som to pisal uz po pretekoch ,ze pravdepodobne ide o sabotaz,alebo vo Ferrari su skutocne tak hlupi,ze zmenia nastavenie,aby bolo auto pomalsie a nechaju si obidve auta diskvalifikovat za rozne priestupky,co som za vyse 40 rokov sledovania F1 este nevidel.

1 Like

Vidim to tak, ze Leclerc a jeho crew se tlaci do popredi pred garaz Lewise, jak vime, F1 team jsou prakticky dva tymy v jednom.

Ano presne Leclerc určite prišiel k Hamovmu autu a normálne ho rozmontoval.

3 Likes

No skoro mu pich pravou zadni jak se cpal, kdo vi mozna by ho fakt behem crashe rozmontoval.

Jak nechápe,je to proste nula a vždycky aj bol a tituly má zadarmo vďaka motoru a Mercedesu ,je to proste nikto

Prosím ťa Hamilton vo Ferrari má určite rovnaké podmienky ako Leclerc iba si potrebuje zvyknúť… Sám vravel že v Austrálii nechal nastaviť auto tím aby videl ako pracujú v Čine že išiel podľa seba… Za mňa bolo prekvapenie víťazstvo v šprinte takto skoro pritom ako sú autá vyrovnané

2 Likes

Souhlas, fans musi doufat ze tohle zbytecny mrhani potencialem kterej tam urcite je neni na miste.