Claire Williamsová dostala na rozlúčku nosovú časť FW36 | F1online.sk

Claire Williamsová bola šéfkou zoskupenia od roku 2013, no teraz, po predaji tímu spoločnosti Dorilton Capital, aj ona odchádza. Americký fond na najvyššie pozície nasadí svojich ľudí a bude sa chcieť uberať možno o niečo inou cestou ako konzervatívni Williamsovci.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/10419/claire-williamsova-dostala-na-rozlucku-nosovu-cast-fw36

Nemám pocit že to je FW36, v roku 2014 neboli takéto nosy. Skôr mi to pripomína rok 2017 a FW40 lakovaním aj dizajnom predného krídla. Prakticky som o tom presvedčený.

1 lajk

Presne. V 2014 to vyzeralo trošku pikantnejšie :sweat_smile: ale v 2017 už boli širšie krídla a toto tak nevyzerá. Ani nemá taký špicatý tvar ale je rovné. Skôr by som to tipol na rok 2015 / 2016.

ja si myslim, ze to je FW37, ale sranda, ze to vobec nie je take jednoduche to presne zaradit.

1 lajk

ktovie čo jej tým chceli chlapci naznačiť :smiley:

Tak sú na vyber len roky 2015 a 2016. Tak si na 50% stratil :smile:

V Abu Dhabi nikdy nepoužívali červenú farbu v Martini pásoch, z tadiaľ to krídlo určite nebude…

FW36 vyzera takto (fotka z abu zabi):

Fotka určite nie je z Abu Dhabi, tam je zakázaná reklama na alkohol - preto ako som písal vyššie ani nepoužili červenú farbu ale modrú. Fotka je predpokladám Interlagos.

1 lajk

mas uplnu pravdu, sranda, ze som to prevzal z clanku o abu dhabi. tuto je skutocna fotka odtial

1 lajk