Čísla hovoria jasne: Od roku 2018 bol najsilnejším Verstappenovým kolegom Albon | Magazín F1 - F1online.sk

Zatiaľ čo taký George Russell sa dostal do Mercedesu aj vďaka powerpointovej prezentácii, Alex Albon sa pri hľadaní nového zamestnávateľa spoľahol na tabuľkový Excel. Za pomoci programu, ktorý je pre väčšinu z nás nočnou morou, sa 27-ročnému pretekárovi podarilo dokázať, že bol spomedzi Verstappenových niekoľkých posledných tímových kolegov jasne najrýchlejší. Týmto počinom presvedčil o svojich schopnostiach  britský Williams, v ktorého farbách strávil posledné dva uplynulé ročníky.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/137411/cisla-hovoria-jasne-od-roku-2018-bol-najsilnejsim-verstappenovym-kolegom-albon

Albon, nekaz si svuj medialni obraz, jezdis dobre, tohle nemas zapotrebi 🫤

Neprekvapive. Hned na pocatku Albonova ucinkovani v RB zauradovalo jeho sirstvo Lewis Carl Davidson Larbalestier Hamilton a dvakrat ho vyradil z podioveho umisteni (podobne nyni naklada s Oskarem Piastri).

To zcela urcite sebralo kus sebevedomi Alexe, protoze zkratka ta podia nebyla.

Tezko ovsem soudit zda to byla chyba, nahradit ho Checem, protoze bez neho by mozna titul Max nemel.

Ale zase Albon klidne mohl predstavovat pro Hamiltona srovnatelny problem a mozna by ho Alex stal mnohem vic bodu a Max by mel zaslouzene titul tak jako tak.

Jediné srovnání pro Maxe mimo tým RedBull :thinking:

Ak ma Albon natolko nizke sebavedomie, ze ho takym zasadnym sposobom ovplyvnia dve straty podioveho umiestnenia, tak v takom pripade tak ci onak nema v top time co hladat.

1 Like

No to je sice pravda, ale co tam pak dela Checo, ktery se rozpada a to ma vitezstvi a podii nepocitane.

drzal som mu palce, hlavne potom, co v spa v novom redbulle predbiehal ako drak, ale zostal taky f1 priemer.
podobne ako gas, per a dalsi.
na williams dobry, ale pre top 4 timy nie moc zaujmavy, aj keby mali nahodou miesto.

Albon je idealna dvojka pre top stajnu. RB ho uplne zbytone pustilo.

Súhlasím. (15ideálnychdvojek)

A od roku 2021 je najsilnejším kolegom Perez. Ak sa chceme baviť o jasne najsilnejšom kolegovi, tak to je bez pochýb Riciardo, ktorý ako jediný ho zdolal na body.

1 Like