zajimalo by mě kolik IQ testů zase za měsíc rAstor v práci podstoupil.
Konecne jsi dostal od kamarada lajk na komentar. Celou dobu tu tvoji snuzku h0ven ignorovali a nic ti neolajkovali, jaky pises blbosti. Tak jsem rad, ze vas rent free daddy vam dava duvod, proc se sejit.
Zbytočne vysvetľuješ. Včera tu tvrdil, že počas druhej svetovej vojny existovalo Česko-slovensko a hádal sa, že sa nikdy nerozpadlo, a teda popieral samostatný prvý slovenský štát.
On to má v hlavičke trošku pomotané, ale nemôže za to. Je pomalší a rodičia mu museli platiť súkromné školy, a teda sa nemal kde poriadne naučiť dejepis, lebo všetci vieme ako to funguje na súkromných školách. Kto platí, ten prechádza.
Borec tu píše, jak by nechal viset Ukrajince a vyhladil Slovensko, protože je to zbytečný národ a teď si se Slovákama libuje v genocidě, ten má IQ na úrovni sedla od koně
Hezky žereš tu Ruskou propagandu, ale o žádné fotbalové hřiště nešlo, to je ta Ruská propaganda. Šlo o vesnici v Kosově, kde Srbská armáda postřílela 45 žen a dětí, když v Kosovu chtěli převzít režim.
Jo to je komedie. To nevymyslíš
Ty tady ostatni uzivatele fora vyucujes svuj rodnej jazyk, kterej sam absolutne neovladas. Nezvladas napsat komentar, kde by nebyla gramaticka chyba. Kazdopadne mel bys bejt mezi tema, co tu tak opevujes. (:
Už ses doučil aspoň zakladní gramatiku?
Ten chodí na IQ testy, aby jezdil na IT workshopy, když potom leze na výškový budovy. Ten žije v jiným světě
Spravne ta tvoje veta ma vypadat takto.
„Jo, to je komedie. To nevymyslíš.“
// Chces rozbor/doucovani, proc tomu tak je? Jsme lidi.
Copak Josi, zase se snažíš lést do prdele, aby si měl pozornost? Ale tak od nácků ti ta pozornost určitě udělá dobře. Štát jsem nikdy nepopíral, to ty jsi popíral osvobozování Evropy od Američanů
Jj, máš v tom doučování i proč ve slově viset se píše i a ne y?
Posli mi screen, kde jsem neco takovyho napsal, diky. Jestli jej nemas, tak tady jenom klasicky lzes a ocernujes ostatni uzivatele fora.
Ty se za sebe tak stydíš? Tak to sis neměl zakládat další účet ale
Takze screen nemas. Tak ted jsem fakt prekvapenej…
Nikdy si tu ze svýho původního účtu rAstor nenapsal vyset jo?
Jakyho uctu? Neznam. Bud posli screen a nebo trp v tichosti luzo. Klasicky mas plnou hubu kecu a nikde nic.
Napsal, ale tak víš co ideální člověk na workshopy.
A vase particka si stezuje na nekoho, ze se vam vysmiva za vzhled a VS? Vzdyt jste uplne stejni.
Lol, on se za sebe tak stydí, že popírá i svůj původní účet, kde mu bouchl dekl