Čína sa mala dostať aj k mozgovým dátam Charlesa Leclerca. Budú použité na vojenské účely? | Magazín F1 - F1online.sk

Ano u nas rikame tee, taky jdu.

Pak me ceka 40g ryze, jedna cibule a deci mleka, dohromady to dela 320g coz je o neco vic nez vazi moje stolice ale to spalim venku :neutral_face:

1 Like

to znie este horsie ako hladovka.

3 Likes

Obávám se, že pevná mysl požadavkům těla v tomto případě moc nepomůže.
Příklad: Po operaci mě týrali hladem. Šedý talíř, šedé špagety zalité šedou omáčkou. Vše bez barvy, chuti i zápachu. Nedalo se to vydržet a po kuchařích jsem řval, aby mi do jídla nastrouhali aspoň kousek pastelky.
Když jsem tohle ukrutné zacházení přežil a dostal se domů, tak jsem sežral všechno na co jsem si pomyslel. Na salámovou pizzu jsem si přiobjednal nádavek slaniny a salámů. Pak většinu sežral na posezení a zbytek dofutroval třeba za dvě hodiny až mi slehlo.
Do třech měsíců jsem přibral po ukrutné dietě čtvrtinu své původní váhy a přitom mi ubylo svalové hmoty.
Proto přílišnou dietu moc nedoporučuji.
Taková abstinence může mít stejné následky jako u kuřáků, nebo alkoholiků. Po půstu se urvou ze řetězu.
Ideální dieta je pohyb. Člověk netrpí a ještě si užije a ještě se mu zlepší nálada. Dieta jsou jen samé trápení a chmůry.

Fasting(hladoveni) je super vec. Akorat je to jako s dietama a vsim moznym. Clovek si musi najit, co na nej funguje nejlip a da se to prezit. Na nekoho fungujou nizky sacharidy, na nekoho ketodieta, na nekoho DNA dieta a na nekoho pusty… Helmutko to treba dela s nejakym jinym rozmyslem.

Osobne pokud na me ceka prace, kde se musim soustredit a musi byt hotova(nemyslim tim fyzickou praci), tak vynecham snidani a najim se, az je to hotovy. Osobne mi tak funguje mozek daleko lip a muzu se soustredit na dulezity ukoly, co potrebuju udelat.

Pokud nekdo dela hladoveni za cilem zhubnout, tak je to d3bil a vse se mu vrati jojem zpet…

2 Likes

tieto hladovky sa nerobia koli schudnutiu. za 5 dni priemerny chalp spali tak 2500-5000 kalorii. kedze ja nie som murar tak to bude skor 2500, mozno 3000, Za 5 dni tym padom spalim pol kila mozno max kilo telesneho tuku. Kto chce mat figuru musi poctivo trenovat a neprezierat a dlhodobo.

2 Likes

Vynechal si bazálny výdaj. Za deň priemerný chlap spáli tak 1800-3000 kcal, takže 5 dní to ty budeš mať tak 10000 kcal (záleží od veku, váhy a aktivity). :slight_smile:

Ale ten výpočet spáleného kila tuku ti už cca sedí, keďže kilo tuku je tuším 7700 kcal.

Veru tak. Respektive na priemernú postavu netreba ani trénovať, stačí mať aspoň nejaký základný pohyb (chôdza) a vyváženú stravu. Ale kto chce mať figúru ako si to nazval, tak tam už treba aj tréning.

Veľa šťastia vo fastingu, 5 dní už je celkom dosť. Mne stačilo párkrát 48h. :sweat_smile:

1 Like

Taky mě bere po jídle únava a mám tendence si dát 20.
Bohužel když není na trávení prostor, tak se přemáháme, nebo přebíjíme kávou, nebo třeba edicí nového RB tak dlouho, než se nedobrovolně dopracujeme k tomu šedému talíři s šedou omáčkou … .

1 Like

Presne jak rikas, ale zase se neprejidat, kdyz nacpes do mlynku vic nez se vleze tak se ucpe a neumeles.

1 Like

Treba je helmutko na TRT a muze denne jist klidne 5k a bude mit dobrou postavu. :smiley:

Každý jsme orginál. Někdo má ve vínku suché kosti a jiný zase celulitidu a neustálý úsměv na rtech. Přitom může sportovat a dřít a přesto se bude podobat Fibingerové.
Pracovní pohyb je problém vždycky. A je jedno jestli celý den někdo chlustá maltu na zeď, nebo sedí na prdeli. Vždy se musí zdravé tělo vykompenzovat jiným nepracovním pohybem.

Většina přejídání je stejně z nudy. Když někdo sedí celá dny za klávesnicí Consul, tak si nevědomě hledá nějaký pohyb a ten nejčastější je kokinko.

1 Like

Hah, je to možné, ale nemyslím si, že by si ničil zdravie len kvôli postave. :smiley:

Ono je to i tak, ze energii palis nejen pohybem, mozek si bere slusnou porci, takze kdo v praci resi ukoly je to srovnatelny s beznym dennim pohybem.

Ano, clovek se prejida z nudy nebo kdyz ma starosti, bezne clovek nema duvod se prejidat. Da se rict ze se vyplati pri vstupu do supermarketu na to pomyslet, protoze vlastne vstupujes do prostoru drogoveho dealera.

1 Like

Větší část energie by stejně měla končit ve svalech a až potom třeba pálit kalorie mozkem třeba při večerním pozorováním hvězd.

Presne tak, abys fyzicky nezakrnel.

Svět bohužel není ideální, proto semeniště drogových dealerů-supermarkety probíhám v poklusu. :smile:

1 Like

@Ferda dôvod na oslavu. :grin:

presaturovany trh. Poslednu dekadu skoly vychrlili neskutocne mnozstvo programatorov a teraz vdaka AI v podstate nie su potrebni. Ale toto viac menej postihne vsetky mid level joby, kde ludia pracovali hlavou.

Prevelika blbost…

nejako podozrivo o tom vela vies. :stuck_out_tongue: