Čína ako šprintový víkend? To nebolo múdre, hovorí Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Aj v tomto roku nás čaká šesť šprintových víkendov. Prvý je na programe v Číne a druhý hneď nato v Miami. Z ekonomického hľadiska je jasné, prečo si FOM vybralo práve Šanghaj ako dejisko šprintu. Podľa Maxa Verstappena však toto rozhodnutie nebolo múdre.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/150149/cina-ako-sprintovy-vikend-to-nebolo-mudre-hovori-verstappen

No, v Číně je i docela solidní možnost deště, takže třeba před kvalifikací se nenajede vůbec, ale vůbec nic :face_with_hand_over_mouth:

Rovnou Čínu zrušit, ten okruh je hroznej

1 Like

Hele já se celkem těším, budu na to vstávat :smile:

1 Like

Ja som ho mal vzdy velmi rad. Prvy sektor je podla mna skvely, najma prva zakruta. Zvysok trochu pripomina ostatne vytvori od Tilkeho, ale mne to nevadi.

1 Like

Jako takhle, okruh má zajímavé rozložení, ale bohužel závodění na něm často drhne, bohužel

Zatím to tam vypadá celé ty 3 dny spíše na zataženo, chladno, přeháňky.

Radši rain, když se předělal povrch a nejezdí se tam od 2019

Podla mna je to ok. 2007, 2009, 2010, 2011, 2012 boli dobre preteky. Dominanciou Mercedesu to trochu upadlo, ale 2017 bola tiez celkom fajn.

07, 09, 10 tam byl rain nebo před závodem pršelo ne? Jinak ta bilance … nevím no, třeba Bahrajn mi přijde lepší na závodění

Ano prsalo. Ale aj dobre podnebie, ktore sa postara o premenlive podmienky, pre mna patri k dobremu okruhu.

Bahrajn zase ja nemam rad, ale pripustam, ze sa tam asi neviem preniest cez tu nechutnu prezentaciu arabskeho bohatstva. Staci mi vidiet sejkov na roste a nadsenie z vikendu u mna rapidne upada.

No myslim, ze to tam aj velmi casto byva riadna nuda, rocniky 2010, 2012, 2013, 2023 a 2024 nestali za nic 2014 bola dobra bitka poslednych par kol, inak tiez nuda. 2019, 2021 a 2022 boli fajn. Zvysok si neviem moc vybavit.

1 Like

Charles Leclerc on Instagram: "Welcome home baby Leo 🤍🤍🤍" Leclerc má nový Talisman štastia, možno ho už karma začne mať rada. S Roscoom budú budúci rok super dvojka

3 Likes

Roscoe Hamilton už je ale pán v letech, letos mu tuším bude 12. Snad bude mít s uňafaným mladíkem trpělivost :smile: .

3 Likes

3 Likes

No to je kontrast veku Lewisa a Charlesa​:joy::joy:

2 Likes

Bude mať na starosti sledovanie jázd na simulátorre, či vyňuchanie náhleho úniku paliva? :slightly_smiling_face:

6 Likes

Skôr strážiť garáž aby “náhodou” sa klasicky cez noc niečo nepokazilo na aute

1 Like

Max sa asi bojí, ze ho dá Čeko este viac :joy:

:sunglasses::flushed:

1 Like