Chyba v komunikácii viedla k ďalšej zrážke Mercedesov v Španielsku | Magazín F1 - F1online.sk

Verstappen vládne a Mercedesy sa zrazili. Ktorúže Veľkú cenu Španielska nám to pripomína? Je veľmi nezvyklé, aby sa jazdci tohto tímu, presláveného organizačnou dokonalosťou, dopustili takejto chyby. Stalo sa. Na konci druhej časti kvalifikácie v dôsledku chyby v komunikácii kolidovali Lewis Hamilton a George Russell. Nič vážne sa, našťastie, nestalo.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/98594/chyba-v-komunikacii-viedla-k-dalsej-zrazke-mercedesov-v-spanielsku

George Rosberg sa vratil v plnej parade… :clap:t3:

3 Likes

Prosíme o vyjadrenie @Kiks, najlepšie keby zanalyzovala Q spolu s predošlim závodom, keďže sa tu odvtedy neukázala :sweat_smile::sweat_smile:

4 Likes

Nemaluj čerty na zeď. :joy:

1 Like

Veril bych tomu kdyby nemeli na autech namontovany par zpetnych zrcatek, RUS ma za sebou tolik podivnych incidentu, naposledy Monako, nepomohl si.

3 Likes

Tato politika (nevidel som, neviem, som rýchlejší) je to v čom je Dzordz silný, mal by som sa pred ním na pozore aj ako Hamilton aj ako Mercedes.

7 Likes

… a proč najížděl Ham tak blízko za Russellem? Je blbost aby šli spolu do první zatáčky ne?

2 Likes

Možno to fakt bola len chyba v komunikácii, ale akosi sa mi nechce tomu uveriť, Džordžo je taký malý h4jzlík. Na druhej strane lujzo bol za ním tak mal predvídať

2 Likes

Toto… Vsak Mercedes musel vediet, ze obaja idu zacat rychle kolo, tak si to mali zmanazovat…

stačí, aby sa trocha zlepšilo auto a už George nestíha, bolo to tak aj v minulej sezóne, a to isté sa opakuje aj v tejto, jednoznačne na Lewisa nemá

6 Likes

George je o dosť lepši ako Botas . Ale na Hamiltona stále nemá. A s tým vekovým rozdielom aky je medzi nimi už mal Georgo dávno porážať Lewisa závod za závodom. Ale čím lepšie auto budú mať tým viac bude George ako Perez alebo Botas.

1 Like

Russell se muze dostat pred Hamiltona bez skopicin. Staci odmontovat zrcatka…kdo vi, treba by to hodilo dve tri desetiny, nevim kolik takovy zrcatko vazi, nejsou zrovna maly…stejne je nepouziva…

Russell je čím ďalej tým väčší ■■■■. Už len to jeho vyplakavanie do vysielacky ak je nahodou 3-5s za Hamiltonom je celkom vtipné.

Presne ako píšeš. Už druhý rok po sebe Mercedes v priebehu sezóny priniesol niečo, čo vyslovene jednému jazdcovi nesedí. A paradoxne vylepšenia uškodia Georgovi a pomáhajú Hamiltonovi. Je toto normálne? Hamilton musí všetkým v tímu poskytovať nadštandardné intímne služby, keď mu inžinieri vždy upravia auto podľa jeho predstáv.

Ano, tak to urcite je, ja si taky rad priplatim za nad-standard :rofl:

Odporúčam ti pozrieť ai Hamiltonov onboard ale keď toto dokážeš napisat tak neviem ako pozeráš F1 s vážnou poruchou zraku. Čo by ale veľa vysvetľovalo :thinking:

Už si trápny s týmto :rofl: :rofl: