evidentne mas z tej diskuzie nejaku traumu ked ti to stale neda spat.
Však tu někteří očividně tohle oslavují
Aha, trafená hus. Traumu? Dodnes sa z vás smejem kvôli tomu.
Stále platí, že Trump len zdedil a znehodnotil zdedený majetok a je neschopný biznismen?
Stále platí, že se nechá za prachy koupit, na hodnotě výrazně ztratil jeho majetek, krátil daně a je tam minimálně podezření na sexuální napadení. Ale chápu, tohle je pro tebe vzor
Zas republikáni nasadili alobalové čepice?
vymyslal si. Predmetom diskuzie bolo toto: Trump zhodnotil svoj majetok v sulade s tym ako sa zhodnotili nehnutelnosti. Nic viac nic menej. Evidentne sa mu samemu toto zda malo kedze si potreboval majetok podvodom nafuknut aby bol v rebricku Forbes vyssie a este mu aj na to Forbes prisiel. Za toto ho povazujem za babraka a nie uspesneho biznismena ako ty.
Toto nemas ako rozporovat co ti sposobuje traumu.
Ty o tom musis nieco vediet. S jednou vrastenou v hlave si sa totiz narodil.
deepstateleaks
dobry si…
Napise citatel DennikaN.
dennikN nemam predplateny, ale stale je to lepsie ako deepstateleaks. na druhej strane ked z toho moze cerpat svoje mudra ministerka preco nie citatel f1online…
Klamstvo. To uz len ty si potom vymyslal co vsetko sa ako velmi zhodnotilo za tu dobu. Predmetom diskusie bolo, ze Trump je uspesny biznismen a zhodnotil majetok, ktory vybudoval spolu s otcom (a nasledne zdedil otcov podiel).
Odmietas prijat fakt, ze trhy sa nedaju predikovat a nikto nevie ako sa budu vyvijat akcie, ako nehnutelnosti, atd. v horizonte 5-10-20-30 rokov. To, ze sa nehnutelnosti takto zhodnotili s tym nema nic. Ziadny investor nema 100% v nehnutelnostiach alebo 100% v akciach, atd. Faktom je, ze Trump vyrazne zhodnotil svoj majetok. To ti sposobuje traumu.
preco by to bolo klamstvo? o tom so ja hovoril. Ked sa ti to nepaci tak to necitaj. Trump zhodnotil svoj majetok tak ako rastli nehnutelnosti. vacsinu portfolia ma v nehnutelnostiach. to je ok. srandovna je jeho potreba majetok nafukovat, pretoze sam seba vnima ako menej uspedneho ako ini miliardari v rebricku. este mu na to prisli. Je to babrak. deal with it…
Povedal kto? Hlasili PS na namesti? A vedeli to konecne aj z hlavy, alebo zase citali z papierika?
A mimochodom paci sa mi, ako sa vy - libtardi snazite vyhranit voci Trumpovi a pritom pracujete podla uplne rovnakeho scenara - nahuckat a nechat nejakeho slabomyselneho jedinca (t.j. kohokolvek) dokoncit umysel - utok na kapitol/Cintula.
takze utok na kapitol podla deepstateleaks huckali libtardi? zaujimavu sondu pod alobalovu capicu tu predvadzas, pokracuj prosim…
Klamstvo je, ze to bolo predmetom diskusie, lebo nebolo. Predmetom diskusie a povodne tvrdenie, ktore ti odpalilo dekel bolo, ze Trump je uspesny biznismen a ze dokazal nasobne zhodnotit svoj majetok.
Mozno nezijes na Slovensku, ale ta slovenska zavist v tebe je zakorenena velmi hlboko. Chcel by si byt babrak, ktory z milionov spravi miliardy. To je ako keby si z tisicov spravil miliony. Spravil si? Ci si este vacsi babrak?
Ukaz mi, kde nieco take pisem, ty capica.
@SaLaDiN mal naozaj pravdu, vobec nevies citat s porozumenim. Ani jednoduchy text.
Teraz si mu zautocil na jeho liberalnu bilbiu.
Smeju sa z alternativy a su taki isti. Smeju sa z toho, ze oponenti za vsetkym vidia Sorosa, pritom oni su uplne rovnaki, len za vsetkym vidia Fica a Rusov. Smeju sa z hoaxov, pritom sami ich bez hanby siria, ked ich napise dennik N. Proste zlodej krici chytte zlodeja.
zalezi na kriteriach, ze co povazujes za uspech. Sam Trump ma asi kompex menejcennosti ked potrebuje podvodne svoj majetok nafukovat. Asi sam seba za uspesneho velmi nepoklada. To ako ho kto hodnoti vypoveda nie o nom ale o tebe a o mne.