Horner vyhrál, to už se nějakou dobu ví, to je fakt. Jak dopadne odvolání k civilnímu soudu, jestli se odvolá, nevím. Psalo se že je zničená a chce spravedlnost, tak teď má možnost.
Shitner uz zas musi zachranovat Honzika po tom, co Honzo napisal uplnu chuyovinu.
Ale opat raz nemal co, lebo Honza je tak tupy, ze to sa zachranit neda, tak to zahral do outu.
psalo sa uz asi vsetko.
pozri, ja som za spravodlivost, ale toto mi zatial pride jak vykonstruovany shit
Předčasné závěry, nech to na případném soudu
Takze ked sa neodvola, tak konecne uznate, ze ste klauni? Alebo az po tom, co sa odvola a civilny sud potvrdi dve predchadzajuce rozhodnutia?
no ked mozete vy predcasne zavery vypustat, mozem aj ja to je caro demokracie
ked sa neodvola tak Horny spravil bu-bu-bu
Bude civilný súd 15. 15. 1515
Klauniada v priamom prenose:
Este len vyslo druhe rozhodnutie nezavisleho advokata, ale Shitner alias hounomet to uz nechava na pripadnom sude, o ktorom este nikto ani slovo nepovedal, ze bude.
Jaké závěry myslíš?
neboli ste to vy, kto hornera uz davno odsudil po tej whatsapp konverzacii co udajne “leakla”?
Odsoudili? Co blbneš? Copak jsme soudci? Dáváš nám příliš velkou moc, ale díky
Podle mě to požene k civilnímu soudu a konečně se dostaneme ke spravedlnosti, doteď to byla jen předehra s prstem
neblbnem, len to neber doslovne zase
najvacsie hovnomety isli z vasho tabora, to nepopries
dobre, mas aj svetle chvilky, tento joke vysiel
Tak Hroner není takovej dobytek, jako Jos (jako ten od Maxe i ten na tomhle fóru).
No vidíš, muselo by to být u civilního soudu, tak co si tu RBR hraje s tím, že to rozsekl nezávislý právník? Toho právníka někdo najal a platil ne? To snad není těžký, aby si objednatel řekl i o to, jaký výsledek potřebuje. Nebo ty půjdeš k právníkovi s tím, že nevíš co potřebuješ a necháš to na něm?
Civilný súd v Anglicku : Advokát A: “Vážený kolega, dovoľte mi predložiť argumentáciu, ktorá je nielen právne relevantná, ale aj nesmierne sofistikovaná. V zmysle ustanovenia § … ods. 4…písm. .) Zákona č. 456/2003 Z. z. o právnych úkonoch, v znení neskorších predpisov, je nevyhnutné, aby sme zohľadnili všetky aspekty právnej normy, ktorá sa vzťahuje na predmetný spor.”
Advokát B: “Samozrejme, vážený kolega, avšak nesmieme zabudnúť na judikatúru Najvyššieho súdu GB, konkrétne rozhodnutie sp. zn. …/1/1742, ktoré jednoznačne stanovuje, že aplikácia uvedeného ustanovenia musí byť v súlade s princípmi právnej istoty a predvídateľnosti práva.”
Advokát A: “Nech mi je dovolené nesúhlasiť, vážený kolega. Vzhľadom na to, že predmetné rozhodnutie bolo vydané v kontexte odlišných skutkových okolností, je jeho aplikácia na náš prípad prinajmenšom diskutabilná. Navyše, musíme zohľadniť aj medzinárodné právne normy, konkrétne článok 6 Európskeho dohovoru o ľudských právach.”
Advokát B: “Vážený kolega, vaše argumenty sú nepochybne zaujímavé, avšak dovoľte mi upozorniť na skutočnosť, že aplikácia medzinárodných právnych noriem musí byť v súlade s ústavným poriadkom GB, čo potvrdzuje aj nález Ústavného súdu GB sp. zn. …
Advokát A: “Vážený kolega, vaše poznámky sú nepochybne relevantné, avšak dovoľte mi uzavrieť, že v konečnom dôsledku je potrebné zohľadniť aj zásadu proporcionality, ktorá je zakotvená v čl. 1 ÚstavyGB.”Advokát B: “Vážený kolega, súhlasím s vami, že zásada proporcionality je kľúčová, avšak nesmieme zabudnúť na zásadu právnej istoty, ktorá je rovnako dôležitá.” Asi takto bude vyzerať prvé jednanie
K pravnikovi ides aby ta vysekal, ne
Rikam ten chlapek je cistej jak lilie
Bingo, tak už víš, proč ho Hornerovi pořídili
Neviem a nevies ani ty, len si myslis