Christiana Hornera očistili aj druhýkrát. Odvolanie sťažovateľky bolo zamietnuté! | Magazín F1 - F1online.sk

Horner vyhrál, to už se nějakou dobu ví, to je fakt. Jak dopadne odvolání k civilnímu soudu, jestli se odvolá, nevím. Psalo se že je zničená a chce spravedlnost, tak teď má možnost.

Shitner uz zas musi zachranovat Honzika po tom, co Honzo napisal uplnu chuyovinu. :joy:

Ale opat raz nemal co, lebo Honza je tak tupy, ze to sa zachranit neda, tak to zahral do outu.

1 Like

psalo sa uz asi vsetko.

pozri, ja som za spravodlivost, ale toto mi zatial pride jak vykonstruovany shit

Předčasné závěry, nech to na případném soudu :sunglasses: :smile:

Takze ked sa neodvola, tak konecne uznate, ze ste klauni? Alebo az po tom, co sa odvola a civilny sud potvrdi dve predchadzajuce rozhodnutia? :clown_face:

1 Like

no ked mozete vy predcasne zavery vypustat, mozem aj ja :smiley: to je caro demokracie

3 Likes

ked sa neodvola tak Horny spravil bu-bu-bu

3 Likes

Bude civilný súd 15. 15. 1515

1 Like

Klauniada v priamom prenose:

Este len vyslo druhe rozhodnutie nezavisleho advokata, ale Shitner alias hounomet to uz nechava na pripadnom sude, o ktorom este nikto ani slovo nepovedal, ze bude. :clown_face:

2 Likes

Jaké závěry myslíš? :open_mouth:

neboli ste to vy, kto hornera uz davno odsudil po tej whatsapp konverzacii co udajne “leakla”?

3 Likes

Odsoudili? Co blbneš? Copak jsme soudci? Dáváš nám příliš velkou moc, ale díky :muscle:

1 Like

Podle mě to požene k civilnímu soudu a konečně se dostaneme ke spravedlnosti, doteď to byla jen předehra s prstem :smile:

neblbnem, len to neber doslovne zase :smiley:

najvacsie hovnomety isli z vasho tabora, to nepopries :smiley:

dobre, mas aj svetle chvilky, tento joke vysiel :smiley: :smiley:

Tak Hroner není takovej dobytek, jako Jos (jako ten od Maxe i ten na tomhle fóru).

No vidíš, muselo by to být u civilního soudu, tak co si tu RBR hraje s tím, že to rozsekl nezávislý právník? Toho právníka někdo najal a platil ne? To snad není těžký, aby si objednatel řekl i o to, jaký výsledek potřebuje. Nebo ty půjdeš k právníkovi s tím, že nevíš co potřebuješ a necháš to na něm?

Civilný súd v Anglicku : Advokát A: “Vážený kolega, dovoľte mi predložiť argumentáciu, ktorá je nielen právne relevantná, ale aj nesmierne sofistikovaná. V zmysle ustanovenia § … ods. 4…písm. .) Zákona č. 456/2003 Z. z. o právnych úkonoch, v znení neskorších predpisov, je nevyhnutné, aby sme zohľadnili všetky aspekty právnej normy, ktorá sa vzťahuje na predmetný spor.”
Advokát B: “Samozrejme, vážený kolega, avšak nesmieme zabudnúť na judikatúru Najvyššieho súdu GB, konkrétne rozhodnutie sp. zn. …/1/1742, ktoré jednoznačne stanovuje, že aplikácia uvedeného ustanovenia musí byť v súlade s princípmi právnej istoty a predvídateľnosti práva.”
Advokát A: “Nech mi je dovolené nesúhlasiť, vážený kolega. Vzhľadom na to, že predmetné rozhodnutie bolo vydané v kontexte odlišných skutkových okolností, je jeho aplikácia na náš prípad prinajmenšom diskutabilná. Navyše, musíme zohľadniť aj medzinárodné právne normy, konkrétne článok 6 Európskeho dohovoru o ľudských právach.”
Advokát B: “Vážený kolega, vaše argumenty sú nepochybne zaujímavé, avšak dovoľte mi upozorniť na skutočnosť, že aplikácia medzinárodných právnych noriem musí byť v súlade s ústavným poriadkom GB, čo potvrdzuje aj nález Ústavného súdu GB sp. zn. …
Advokát A: “Vážený kolega, vaše poznámky sú nepochybne relevantné, avšak dovoľte mi uzavrieť, že v konečnom dôsledku je potrebné zohľadniť aj zásadu proporcionality, ktorá je zakotvená v čl. 1 ÚstavyGB.”Advokát B: “Vážený kolega, súhlasím s vami, že zásada proporcionality je kľúčová, avšak nesmieme zabudnúť na zásadu právnej istoty, ktorá je rovnako dôležitá.” Asi takto bude vyzerať prvé jednanie :joy:

1 Like

K pravnikovi ides aby ta vysekal, ne

Rikam ten chlapek je cistej jak lilie :bath:

Bingo, tak už víš, proč ho Hornerovi pořídili

Neviem a nevies ani ty, len si myslis