Checo nie je idiot, vyhlásil Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen si (neúmyselne) získal povesť ničiteľa jazdeckých kariér. Ruku na srdce, kto z nás si myslel, že po nevydarenom účinkovaní v Red Bulle skončia kariéry Pierra Gaslyho a Alexa Albona? A kto verí, že po prípadnom odchode z tímu dokáže reštartovať kariéru Sergio Pérez? Štvornásobný šampión mal pritom so všetkými svojimi kolegami dobré vzťahy.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/183840/checo-nie-je-idiot-vyhlasil-verstappen

je, keby nebol, davno by si zbalil kufre a pakoval sa kade lahsie

Perez si prechadza tym, cim si prechadzal Gasly s Albonom. Akurat, ze to uz je stvrty rok. Bolo by zaujimave vidiet ho este v inom time. Sice nie je top pilot, ale v strede pola vzdy vedel jazdit solidne a nechce sa mi verit, ze uplne zabudol jazdit. Snad mu Slim po RB este nejaku sedacku zaplati, nech mame porovnanie. :smiley:

1 Like

Problem na cele veci s Perezem je ten, ze se po nem jen blije, kazda mince ma dve strany, u Pereze to neplati, jeho mince ma jen jednu stranu.

V celkovem hodnoceni sel rok co rok v Red Bullu smerem nahoru, 4,3,2 misto, nerozumim proc se to v clancich o Perezovi nezminuje.

Zajimala by me ta tvrdost tymu, spise to vidim na stabilni nekolikaletou medialni sikanu vlastniho pilota, buh vi proc.

Zajima me po kom se bude blit po Perezovi.

Maxo mu pomoze max pr kecami, ked ho mal pustit na trati tak ohluchol a uz Perez nebol taky super chlapik.

2 Likes

Perez je zlaté teľa, prečo by ho šikanovali? Lepší ako Max nikdy nebude, ale druhý by byť kľudne mohol. Bol to Hulk s peniazmi a to chceš. Ale niečo sa pokazilo a nikto nevie, čo. Peniaze ale ostali, tak sa to proste naťahuje :slight_smile:

3 Likes

Kam by si ho poslal?

Lenže Serdžo je, bohužiaľ. Ešte aj Colapinďo ho obehne pri štarte z boxov, lebo ten tam chrápe

Je tu rozpoctovy strop a akykolvek vyvoj, aj uplne drobnosti ohladom nastavenia su nastavane tak by z toho profitovala jednotka. Dvojka v Redbulle nema sancu. To by museli najst niekoho, komu sa jazdecke preferencie vyrazne prelinaju s Verstappenovymi.

Podľa mňa to s tým ničením kariéry nie tak jednoznačné. Ricciardo bol odídený z F1 pomaly ako prašivý pes a pritom dvakrát po sebe porazil Verstappena v celkovom hodnotení a to vcelku v pohode. Ozaj kto a ako sa s ním rozlúčil? Nájsť fakt dobrého jazdca, ktorý bude dobrovoľne robiť rohožku RB bude v tejto dobe ťažké.

Pavlik aspon si to po sebe citaj…

"Nech už Maxa nahradí v Red Bulle ktokoľvek, nemal by ísť do tohto tímu príliš natešený. "

Verstappen odchadza?

A pokial Max znamena Perez, uz niekto potvrdil, ze skoncil, ked ho ma niekto nahradzovat?

1 Like

Snad nechces Ricciardov smutny koniec hodit na Redbull. OK, mohli mu pripravit lepsiu rozlucku, to beriem. V prvom rade ho ale vobec nemuseli do becka podpisat. Pilot, ktory ma v CV, ze 2x porazil Verstappena snad mohol aspon porazit Cunodu. Takze bud je Cunoda skryty talent, alebo Daniel jednoducho stratil svoje mojo. Dnesna generacia aut mu nevyhovuje.

6ty team dosne vyse 100M, co je povoleny rozpocet. Posledny team dostane len nieco okolo 60, takze tam. Nech maju na prevadzku

Na nikoho nič nehádžem. Kde to v mojom príspevku vidíš? Len to dávam do pozornosti napríklad v súvislosti s prechodom Hamiltona k Ferrari, ktorý bol niektorými užívateľmi označený za tuším cirkus? A porovnávanie rôznych pilotov v rôznom časovom období je ošemetná záležitosť. Tomu by som sa radšej vyhol.

To nejni otazka pro me, ale Marka, cele angazma mu dava kotel, sranda to sledovat, raritni tymovy pristup k pilotum, jeho styl atd.

preco v MotoGP nemaju problem obmienat jazdcov po dvoch rokoch ked nepodavaju ziadane vysledky a nemaju problem, priam az tuzia dat dvoch ci viacerych top jazdcov vedla seba?

to co sa deje v MotoGP by som slovami F1 povedal Perez von, Hamilton/Alonso dnu. Do Bcka Colapinto s Lawsonom. Vsetci slabi, ktori po par rokoch neziaria ako vystupujuce hviezdy von.

Samozřejmě, tak jako Ricciardo byl před 7-8 lety jiný, tak hlavně Verstappen od té doby jezdecky i takticky ohromně vyspěl, takže argumentovat tím, že někdy za krále klacka Ricciardo Verstappena porazil je nesmyslné. Nyní by to byla zcela jistě jiná písnička!To je jako srovnávat např. Vettla roku 2019 s Vettlem z roku 2009-2010. :slightly_smiling_face:

Samozrejme každý sa časom rôzne vyvíja. Ale ako som v predošlom príspevku napísal, je problematické porovnávať pilotov v rôznych časových obdobiach. Len som spomenul známy historický fakt, že aj Ricciardo dokázal solídne jazdiť a porážať tímového kolegu. Nič iné v tom nehľadaj.