Chceme pravidelnejšie bojovať s Mercedesom a Ferrari, hlási Stoffel Vandoorne | Magazín F1 - F1online.sk

Tímy Formuly 1 majú pred sebou posledný mesiac zimnej prestávky. Bude to mesiac predstavovaní monopostov, filmovacích dní a predsezónnych testov. Vlani v tejto fáze roka šokoval svojou vynikajúcou formou Aston Martin, ktorý bol v úvodnej fáze sezóny najbližším prenasledovateľom Red Bullu. Podľa rezervného pilota stajne Stoffela Vandoorna však budú teraz hlavnými konkurentmi stajne zo Silverstone iní.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/140802/chceme-pravidelnejsie-bojovat-s-mercedesom-a-ferrari-hlasi-stoffel-vandoorne

To nezní moc optimisticky.

Mě to zní dobře, je realistické být si vědom síly RedBullu a z ostatních se předem zbytečně neposrat :stuck_out_tongue_closed_eyes:

… ale samo dá se uspokojit i proslovy budeme v první řadě nebo my chyby neděláme :crazy_face:

Nebuď vztahovačný.

“Snad budeme konkurovat Mercedesu a Ferarri.” nezní moc optimisticky.

Slabé a nízké cíle. :sleeping::sleeping::sleeping:

1 Like

Ne pro mě, to myslím vážně. Pomýšlet na Mercedes a Ferrari v pravidelném měřítku je pro Aston správná meta, a ani z daleka ne zaručená.

2 Likes

U Strolla bych to věřil, že mu stačí, že bude bojovat s nimi.

Naštěstí Alonso má v sobě bojovného a sportovního ducha, takže ho takovej cíl musí urážet.

… hrajeme tu ping pong nebo co :man_shrugging:

1 Like

Russel je jeho syn, ktoreho nikdy nemal :heart_eyes:

Nějak častěji jsou spolu, že? :thinking:

Hm… aby za chvilku nebyl coming out.

1 Like

Pride mi lebo aj fotky z viacero parties maju

Ty si taky coming out :man_facepalming:

Alo si dal asi zmraziť spermie v 30-tich, tak je kľudný, lebo vie, že po skončení kariéry si nájde nejakú 20-tku ako Leo DiCaprio. Momentálne, keď má ešte možnosť získať triple crown a prípadne Dakar, tak sa pravdepodobne nechce rozptyľovať vzťahom. :slightly_smiling_face:

1 Like

… bude to dobrý v Bahrajnu :green_heart:

Třeba už chystají svatbu. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Otázka na tělo, fandil by jsi dál Alonsovi kdyby se teď ukázalo že je gay? :thinking:

1 Like

Nevím ​

Čo by sa tým zmenilo?

Pro mě absolutně nic, ale existují lidé kteří jsou jak to říct…ze staré školy :slightly_smiling_face:

1 Like

Žartuješ. Prečo by ťa toto zastavilo?