Bude rozhodnuto dříve než bude titul
… jestli se Max rozhodne tam jít, pak to bude na úkor Russella.
Bude rozhodnuto dříve než bude titul
… jestli se Max rozhodne tam jít, pak to bude na úkor Russella.
Wolff by povedal, ze s Antonellim to bolo priskoro, verejne by sa pokarhal a zobral by Verstappena vedla Russella.
V Monaku to zavanelo modrou vlajkou, dost se tam znemoznil.
FP2 v Mexiku má mít 90minut. Budou se hromadně testovat nejměkčí pneu pro 2025.
Jo, tak na trati, kde je problem s tlakem pneu a nejnižší degradaci budeš testovat nejměkkčí pneu
A na předsezonní testy 2026 to bude 3*3 dny, tedy 9 testovacích dní. Kvůli novým PU.
Jojo, snad to budou dávat všechno…
Ale nejspíš budou nějaké za zavřenými dvěřmi.
Já bych nedal vůbec žádný testy
Na nové pravidla bych dal min 12 dní testů
FIA potvrdila, že závod nováčků po Abú Zabí se letos neuskuteční „kvůli načasování a organizačním omezením“.
Škoda, že to je nácek niektoré názory má rozumné
Uklidni se a sezen si ucebnici dejepisu.
Hm, já si nevšiml, že by někdo z nich proklamoval, že je IT expert, jako se Turek profiluje do experta na energetiku, válečné strategie, diplomacii a globální oteplování
Tak zrovna Piráti jsou na tom založeni.
No, ve volebním programu mají technologii a digitalizaci jako hlavní body.
Je ostuda, když si stát neumí najmout profi firmu. I když to je těžký. Jak jsem říkal, dnes se za it experta prohlašuje kde kdo.
Dá se to tak říct.
Ve stavebnictví pracují stovky tisíc lidí. Točí se neskutečné miliardy. Možná biliony.
Kdyby to nebyla šedá ekonomika, a vše to bylo ofiko, tak bysme se možná divili kolik to je peněz a lidí…
Zajímalo by mě, kolik lid a stát tratí… na tom fiasku Pirátů.
To radeji nechtej vedet, divim se ze neni podane trestni oznameni.
Jenže oni se neprohlašovali za IT experty, co tam vyřvává Turek, kterýmu zabavuli papíry, protože byl pod vlivem drog. Ano, nezvladli svoji agendu, to není o čem, já ale reagoval na video Turka a jeho nesmyslů.