Konečne decentný a nepreplácaný F1 merch PUMA Style T7 Track Jacket - Scuderia Ferrari F1 | Fuel For Fans
PUMA Race MT7 Track Jacket - Scuderia Ferrari F1 | Fuel For Fans
LEC se k tomu stavi celem, doufam ze uvidime radny tymovy souboj.
Hamilton je lepsi nez Verstappen.
Ja čakám, že zase Ferrari bude dobré na začiatku sezóny a postupne budú radi aj za pekné piate či šieste miesto. Stále si myslím že sa bude musieť stať niečo veľké a priam zázračné aby Ferrari vyhralo titul. Táto sezóna je pre nich fantastická a dávno takú nemali ale to je asi tak všetko čo dokážu a ukazujú už presne 20 rokov, bol tam jeden titul o ktorý sa postaral Kimimu vtedy mladý Hamilton a prakticky celí McLaren, ale história sa neopakuje a Ferrari ak nebude mať super jazdca typu Verstapena tak titul už mať nebude, lebo Hamik je už starý a Leclerk je jeden z najlepších v kvalde ale pretekoch len sem tam. Možno raz o desať rokov vyhrajú ale teraz nato nemajú nie sú vôbec dominantný a s novými pravidlami pochybujem že tak skoro budú rovnocenným súperom Mercedesu a Honde. Naozaj som veľmi skeptický k ich budúcnosti ale potešilo by ma ak by som sa mýlil.
Povedzme kde Leclerc tento rok v pretekoch okrem Kanada - SIlverstone etapy nebol silný v R?
Ako nema vela moznosti, ze koho moze chciet vo Ferrari. Hamiltona upkiekli bez ohladu na jeho chceni ci nechceni. Ja myslim, ze Hamilton je momentalne vyborny timovy kolega. Svoj prime ma uz za sebou a ked s nim nahodou niekto prehra, tak stale prehral so 7 nasobnym a ked ho porazi tak happy days…
Asi to přeceňuješ.
Russell je vyrovnaný, v Q má jasně navrch, a nezdá se mi, že by měl nějaké happydays.
Russell ma uplne inde dovody pre plac.
Co nadělá, musí bojovat a ukázat že lídrem tam bude on.
I prostě celkově si myslím, že se dost změnil pohled na souboje s kolegou.
Dřív se to hodně bralo jestli vyhraješ nebo prohraješ nad kolegou, a dělali se z toho velký závěry.
Teď se od toho dost opustilo.
(Samozřejmě tedy pokud nedostáváš vyloženě nálože. alá Serža-Albon)
Přijde mi, že je v patové situaci… Nevím jak to popsat.
Něco ve smyslu ať udělá, co udělá… je to všem jedno?
Když vezme titul a Hama nechá za sebou, dojem zanechá
Já myslel, že se bavíš o Russellovi.
Resp. bavím se o Russellovi.
Já reagoval na ten tvůj první koment tady
… ano, pro Russella by bylo nejlepší mít příští rok šanci na titul a využít začátečnickou sezonu Antonelliho.
Kdyby Russell vyhrál titul, a Max by řekl, že chce do Mercedesu, tak co by se stalo?
Písal som že v kvalde je jeden z najlepších, ale v pretekoch určite nie, Monaco vyhral na traktoristu Monzu mu podal na tanieri Piastri a ak by tento rok bol vo Ferrari Verstapen tak verím tomu že by im on titul doniesol. Leclerk je dobrý jazdec a výnimočný v kvalde a aj v niektorých VC ale nie stabilne stále tam niečo je počas sezóny alebo mi chceš oponovať že už vyhral titul ? Nepísal som že je zlý ale že je dobrý len nie výnimočný počas celej sezóny. Samozrejme patrí k terajšej š■■■■■ ale možno potrebuje viac šťastia alebo dominantnejšie auto pretože ja nevidím že by celí rok bojoval o prvé miesto. Ty áno ? nuž podrobne si pozri výsledky v tabuľke a zistíš že sa umiestňuje často 3 až 5 . Ferrari jednoducho nie je také dobré ako RB či McL.sú až 3 sila spolu s Meďákom
Nevím Ale měl by titul a to by bylo pro něj to hlavní
Jen mě to zajímá.
Kdyby v 2025 vyhrál Russell titul, a Max by řekl, že v 2026 chce do Mercedesu.
Co by se stalo.
Tak by tu lidem praskla cevka, a ani multi účty by je nezachranili
Neviem ale mne sa vidí že Max tu už v 26 nebude.