Chcem len stabilnú zadnú časť, hovorí Hamilton. V Mercedese sa zas rozišli v nastaveniach | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton vo štvrtok jazdil ako na hrane noža. Aj keď ešte so svojím monopostom nešiel úplne naplno, viackrát mu znenazdajky ušla zadná časť. S inžiniermi chce teraz nájsť spôsob, ako upokojiť nepokojný Mercedes W15.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/145665/chcem-len-stabilnu-zadnu-cast-hovori-hamilton-v-mercedese-sa-zas-rozisli-v-nastaveniach

uhhhh, to su este len druhe preteky a ono uz to vrie :open_mouth: (schvalne kto uhadne aku retoriku som si pozical)

Co bude robit vo Ferrari v pretacavom aute? :smiley:

1 Like

Cez zimu si napozerá videá so štýlom jazdy Kena Blocka s pretáčavým zadkom :slightly_smiling_face:

Ken Block drift on the edge

4 Likes

alebo moze skocit za maxom vramci utuzovania vztahov :smiley:

5 Likes

Nicki Cage mu ukáže, ako sa to robí. :smiley:

3 Likes

ty si frajer

premyslam co si pustit, vdaka ti :+1:

1 Like

:slightly_smiling_face:

Toto mi vzdy pripomenie hru Colin McRae: DiRT 2. Najlepsia rally hra. :fire:

2 Likes

No Kena by nemal pozerať hlavne, keď bude náhodou jazdiť na snežnom skútri :smiley: :frowning: .

2 Likes

na toto som nebol pripraveny po ranu :smiley:

1 Like

Keby si vyrastal na legendárnom webe drsnysvet.cz tak ta to nerozhodi :smiley:

chlape drsny svet, amk, roumanovomaso … nehovor mi :smiley:

Keď vypli drsnysvet, tak som týždeň mal také prázdno, že kde sú čubky dňa a tých 10 či koľko videí. :sweat_smile:

1 Like

drsnysvet tě solidně zocelí no, jsem zůstal někdy dost šokován, kolik věcí ale hlavně jakých byli lidi schopni natočit a najít tam, hlavně ty drogové gangy z jižního améru, síla no

2 Likes

bude dvihat Leclercovi sebavedomie.
Alternativne bude tahat setup na opacnu stranu a nikam sa neposunu.

3 Likes

A paradoxne ti da aj vela do zivota. Ked prebiehas cez cestu mimo priechod alebo cakas na nastupisti na vlak a vidis niektorych ludi, ktori stoja par centimetrov od kraja, tak si hned spomenies na videa z drsneho sveta. :smiley:

Rezanie hlavy nozikom, ktory je ostry ako nozik z hrackarskej kuchynky. :joy:

1 Like

Největší psychařinu, co jsem tam viděl a vzpomenu si hned, tak video jak tam frajera přivázali za ruce ke sloupku, něčím mu natřeli jeho pohlaví a pitbul mu žral koule zaživa, fuj tvl :melting_face:

No, však toto, nedáva to zmysel, celé je to len jeden veľký marketingový ťah a pre Hama len viac prachov na konte, ale tak nech to berie, ja sa im nečudujem, keď chcú športovci na sklonku kariéry ešte dobre zarobiť. Podobne, ako futbalisti, nejak to dva krát neschvaľujem, keď idú do šejkáckych líg, ale ich pohľadu na to z hľadiska financií chápem. :slight_smile:

1 Like

Presne viem ktore video myslis. :joy:

1 Like