Chce napodobniť Stellu či Vowlesa? Jonathan Wheatley je podľa britských médií ďalší na rade | Magazín F1 - F1online.sk

Dozvieme sa v nasledujúcich týždňoch o ďalších odchodoch kľúčových ľudí z Red Bullu? Adrian Newey sa tento víkend rozlúči s boxovým múrom svojho tímu. Teraz čakáme, či sa naplnia prorocké slová niektorých o vnútornom rozpade Red Bullu. Podľa britských médií totiž vyjadril svoju túžbu odísť ďalší dôležitý článok celého tímu.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/152799/chce-napodobnit-stellu-ci-vowlesa-jonathan-wheatley-je-podla-britskych-medii-dalsi-na-rade

O Wheatleym se hovořilo že by “měl” nahradit Hornera když se spekulovalo že ten si židli neudrží, takže když Horner svou pozici upevnil dává smysl že hledá jinde :thinking:

To bylo poznat, že se Wheatley klepe na tu pozici. Takže odchod je téměř jasný.

Sorry ale to co je za bullshit clanok?

Podľa informácií The Times má Wheatley dlhodobé ambície na obsadenie stoličky šéfa niektorého z tímov a zisťoval u konkurencie, ako sa veci majú,“ dodáva denník.

Sme teda veľmi zvedaví, ako sa bude vyvíjať interná situácia v Red Bulle. Pred sériou odchodov varoval aj boss McLarenu Zak Brown, podľa ktorého posielajú poprední zamestnanci Red Bullu životopisy konkurencii. Tím však niečo také dôrazne popiera.

„Podľa dostupných informácií však Wheatley rokuje s tímom a mohol by podpísať novú zmluvu.

Takze ma dlhodobe ambicie stat sa sefom teamu ale mal by teraz odist kvoli Hornerovi ci Neweyho odchodu. A potom sa aj tak napise, ze vlastne pracuje na novej zmluve s RBR. Takze vlastne senzacia, ktora je v tom istom clanku potopena :rofl: Fakt fasa. “Podla nasich informacii by mohol odist, ale mohol by aj zostat.”

Pre deticky co cakaju na rozpad RBR to vsak staci

4 Likes

Mintzlaff začal chválit Hornera, sjednávání pořádku zdá se začalo a Horner to bere do ruky.

Zajtra bude slnečno, miestami prehánky a búrky.

4 Likes

Zdá se, že jediné místa principálů, kteří jsou v ohrožení mají Famin a Komatsu.
Wheatley si může vybrat který flek by se mu více líbil.

dneska je nedela - to je jedina istota :smiley:

Mas na to dokaz?

vlastne nemam, skoncil som.

ine casove pasma a kazdeho rozdielne vnimanie casu a jeho plynutia :+1:

vdaka za korekciu

1 Like

nejak skoro si ho odpisal :smiley:

1 Like

Tiez som tomu absolutne nepochopil, ze podla dostupnych informacii ma ambicie nahradit niektoreho sefa timu a zaroven rokuje s RBR o novej zmluve, ale potom som scrollol vyssie, lebo som bol zmateny a toto to vsetko vysvetluje:

image

Alebo som hlupak a nedoslo mi, ze vsak v teoretickej rovine existuje aj moznost, ze Wheatley bude mat dve prace (nic nezvycajne dnes, vela ludi ma dve prace). Bude nadalej sportovy riaditel RBR a zaroven sefom ineho timu. :sweat_smile:

K tomuto len dodam, ze dnes som sa od sefa SaS Grohlinga dozvedel, ze zem je gulata, lebo existuju casove pasma a zaroven, ze je VYDOKLADOVANE, ze je gulata. Ja nevjem uš. :joy:

kdo to jako zaplaci?

Ked je to vydokladovane, tak uz je to asi aj zaplatene. No predsa odporcovia teorie plochej zeme.

1 Like

Myslím, že Gené by nad výměnou dlouho nepřemýšlel. Ale asi jen do doby, než by Wheatley vyslovil své finanční požadavky.

jo, mne tam vypadlo Lko, niekde som ho tu dneska uz niekomu dal :smiley:

to je jasne, to je ako kazdy sa bije o Neweyho teraz :smiley:

mne komatsu ale nepride zly, resp este malo zavodov uplynulo aby som to mohol vyhodnotit

Neumím posoudit. Zatím je šéfem pouze chvíli a navíc šéf v Haasu téměř nic neznamená. Tam má stejně hlavní slovo Ferrari.