Charles patrí k najrýchlejším a ja sa mu dokážem vyrovnať, chváli sa Sainz | Magazín F1 - F1online.sk

Charles Leclerc a Carlos Sainz smerujú k záveru svojej štvorročnej spolupráce vo Ferrari. ich porovnanie bolo za ten čas vyrovnané, ale monacký pretekár mal predsa len mierne navrch. Jeho prevaha je najvýraznejšia práve v tejto sezóne, keď kvalifikačné, pretekové aj bodové porovnanie hovorí pomerne jasne v prospech Charlesa. Carlos však trvá na tom, že hĺbkové dáta tímu naďalej ukazujú vzácnu vyrovnanosť medzi oboma pilotmi Ferrari.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/173877/charles-patri-k-najrychlejsim-a-ja-sa-mu-dokazem-vyrovnat-chvali-sa-sainz

Ale len vtedy, ak je auto zle. Akonahle zacne byt auto dobre a rychle, tak Charlesovi vidis akurat tak difuzor a po par kolach uz ani ten. :slight_smile:

4 Likes

Furt by podle mě ale udělali ve Ferrari lépe kdyby si nechali Sainze, ten by mohl být poslušnou dvojkou, to Lui určitě dělat nebude. + kdyby si nechali Sainze tak se Ferrari dá nadále fandit, s Luim už ne :laughing: :laughing:

Ja som nazoru ze si mali nechat Vettela, predsa len 4 nasobny majster sveta, do auta sa rozumel ako malokto a drzal tam timoveho ducha na ktorý su vo Ferrari haklivy…a nerobilo.mu problem uz robit aj dvojku

Síce 3x do roka ale aj to stačí na to, aby mohol dať takéto vyhlásenie… Ferrari ho ale poslalo k vode v najhoršom momente, očividne sa to tam konečne dalo dokopy, navonok je kľud, všetci vypadajú, že vedia čo robia a ako sa zlepšovať aj Carlos sa očividne vrátil do reality a prijal pozíciu slabšieho pilota a teraz to idú useknúť najhorším možným spôsobom

Nevím, pochybuji že by Vettel chtěl dělat týmovou dvojku, a už si nepamatuji jak to bylo ale myslím že on odešel sám ne že ho Ferrari vyhodilo ale možná se pletu. Nicméně kdyby jezdil Vettel ve Ferrari ještě teď tak už by byl zralej na psychiatra, tak dlouho vydržet v tomhle týmu snad ani nejde :rofl: :rofl:

1 Like

Ja neviem či sa Carlos až prehnane nechávali. Z 10 pretekov stíha Charlesovi tak v troch a aj to má Charles poväčšine zlé auto alebo stratégovia skúšajú koľko toho Charles ešte unesie.
Carlos je taký lepší priemer, jazdec ktorý s vypätím všetkých síl a naklonenou šťastenou výhra jeden titul.
Charles je top kategória. Na druhej strane Carlos má obrovský náskok pred Charlesom v manažovaní pretekov

3 Likes