Charles je na míle ďaleko, znie po piatku z Mercedesu | Magazín F1 - F1online.sk

George Russell sa v posledných týždňoch stal akýmsi neoficiálnym bookmakerom Formuly 1. V Imole pasoval do roly najväčšieho favorita McLaren, ktorý sa podľa jeho slov už dostal na úroveň Red Bullu. V Monaku ho zas zaujal Charles Leclerc, ktorý je po piatku najväčším favoritom mnohých príslušníkov odbornej a laickej verejnosti.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/155420/charles-je-na-mile-daleko-znie-po-piatku-z-mercedesu

Mercedes môžu predávať ako vibrátor pre obryne :slight_smile:

To su zvlnene kotuce… mne to robi kazde auto po 70.000km​:joy::joy: vymenit, ale original… nie aftermarket.

Jak jako že zmiňuje jen Leclerca? Není to hejtování Sainze? :stuck_out_tongue:

2 Likes

Dejve je pátek. Udělej si mojitko, lehni si na lehátko, pust si dobrou muziku… a hezky odpočívej. :slight_smile:

3 Likes

uz to neni co to byvalo, ne

:rotating_light: Bearman, Correa, and Maini all receive three-place grid penalties for impeding during the Formula 2 Qualifying session in Monaco

More details :point_down: Bearman, Correa and Maini handed grid penalties after Monte Carlo Qualifying

Není Maini nejstarší jezdec F2 v historii?

To si nemyslím, ale vím, kdo je nejmladší

A náš Roman nic? To mi připadá jako diskriminace…

To už jsem dál neprojížděl, když jsem viděl tenhle “údaj” :smiley:

Staněk je myslím 26? Taky nemůžu nic najít. Přitom na pentli to bylo, to si nebudem nic povídat. Možná se komisaři slitovali…

1 Like

Tak nic, je 23 a blokování Haugera je “No further action”. No tak prima.

1 Like

tak co se týče věku (co se bavil Puff), Roman je 25. 2. 2004

Já jsem myslela startovní číslo, aby se mi dobře hledalo v rozhodnutích :smile: . Ale je to ještě mladík, budeme s ním muset mít trpělivost. Hlavně teda sponzoři…

1 Like

Jinak 6 pozice v Monaku, to není k zahození ani pro sprint, když se otočí rošt

1 Like

Jo jinak Alza - “Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš” na celé Česko

V neděli jsem to objednal, ale dal jsem to převodem, protože jsem si nepamatoval kartu, tak jim to přišlo v pondělí asi… to je ok… Měl jsem to mít v úterý v Alzaboxu… v to úterý DPD napsalo, že nemají kapacity. (to víš). Ve středu nic, včera nic… Dneska psali, že to doručili, ale ne do Alzaboxu, ale na nějakou výdejnu, protože je Alzabox plný. :smiley:

Dost trapný.

DPD doročuje do Alza boxu? To ani nevím. Já to platím převodem po objednání a žádnou komunikaci s DPD/PPL/GLS nikdy nemám, jen potvrzení od Alzy
Asi děláš něco špatně :stuck_out_tongue:

To je jasný, že jim to někdo vozí. Snad si nemyslíš, že mají vlastní dopravu. :stuck_out_tongue::slightly_smiling_face:

Mají vlastní dopravu taky. Když si objednáš velký spotřebiče s vynesením do patra, tak to je od nich, ne od jiný společnosti :stuck_out_tongue: