Celý víkend mi chýbalo tempo, povzdychol si Russell | Magazín F1 - F1online.sk

Aj pre Georgea Russella sú posledné preteky sezóny ideálnou príležitosťou na bilancovanie. Rok britského pretekára sa niesol v znamení veľkých víťazstiev v súboji s Lewisom Hamiltonom, najmä v kvalifikáciách. Aj v priebehu posledného víkendu sezóny mu však jeho tímový kolega ukázal, že musí zapracovať na svojom tempe.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/183175/cely-vikend-mi-chybalo-tempo-povzdychol-si-russell

Nemôžeme byť v najlepšej forme každý víkend a pre mňa osobne to bolo zrejme najnáročnejšie podujatie

Inu nevim jestli se s timto pristupem vyhravaji tituly. Rekl bych ze ne, predevsim pokud se to tyka jen jedne strany garaze.

Mene se hadat a vice makat rekl bych. O cele jeho kauze s Maxem jsem psal, ze jsem zvedav jak se s tim vyrovna. No skoro bych rekl, ze se s tim nevyrovnal nejlepe.

3 Likes

Russelov dlhodoby problem je ze vzdy ked ma vela reci, vzdy ked sa brutale hecuje ci robi ine medialne hry, tak nikdy ten vysledok nedoruci. Uz aspon nezlyhava na celej ciare, ale takto sa majstrom sveta nikdy nestane.

Mal moznost sa 3 roky ucit robit politiku od jedneho z najlepsich v tomto odbore a vysledok je zatial taky, ze nic no…

Džordžo nie je majstrovský jazdec. On je kategória veľmi kvalitná dvojka, ktorá za istých okolností a aj s troškou šťastia ten titul urve, niečo ako Rosberg, Button. Za to čo sa týka politikarčenia tak tam sa mu vyrovná len málokto

Dvojka Button dokázal ve stejném týmu porazit tři mistry světa.

Button bol velmi podcenovany jazdec . On nikdy nebol extra rychli. Nemal rychlost Alonza , Hamiltona . On mal taky konzervativny jazdny styl. Nebol najrychlejsi ale bol extremne konzistentni. Ano Ruissella by som prirovnal k Rosbergovi. Ale neda sa povedat ze by bol Button velmi kvalitna dvojka. On bol Top pilot.

Button má inak aj celkom fešnú ženu. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Jensonová první manželka.

1 Like

To je jeho 3 nebo 4 manželka?:grin:

Asi druhá, ale nie som si istý. :slightly_smiling_face:

1 Like

Chudák holka, asi jí nedával najíst, tak zdrhla…

Je to Japonská modelka Jessica Mičibataová. Asi moc BIO i na Japonku.