Každá orginalita se jen tak neuchytí. Vždy musí mít nějakou přidruženou hodnotu. V tomto případě asi byl na obtíž V 16. Taky váha vozu byla na tehdejší dobu hodně velká.
No tak Tatra MTX to byl, tedy je poradny macek, vim ze se aktualne stavi par novych kusu, jakoze investicnich.
Je fajn, že Tatra stále táhne.
Auto pro prince Bajaju, ze ho znaji v Indii…
Nebylo už tady párkrát něco podobného nejlevnějšího z Indie?
Myslela jsem tohle:
https://cs.wikipedia.org/wiki/Tata_Nano,
ví o tom někdo něco?
Parádní srandička. Ideální invalidní vozítko do hospody a zpátky.
Dnes si možná děláme srandu, ale možná přijde doba, kdy bude mít rodina ve městě povolené jedno dospělé auto a další pouze takové.
Na firemní auta před barákem taky dojde.
A když bude chtít rodina další dospělý vůz, tak třeba zaplatí takové parkovné, že bude dražší než celá tahle sranda. Nebo bude moci parkovat pouze na nějakém odstavném parkovišti mimo město.
Myslím, že Tata nesplnila technické podmínky. Ale nezoufej. Až se Čína rozhodne, že zaplaví Evropu svými vozy, tak bude i Tata.
A to už bylo něco podobného taky z Indie krátce po listopadu, tehdy lidi dokonce snad platili zálohy. Přitom to mělo pravostranné řízení a taky to (logicky) nebylo nikdy homologované, nevím, co se s těmi zálohami stalo . Tak snad to teď Bajaja konečně prolomí, kdo jiný už by měl
!
Bajaja s Blanickými rytíři už snad nastolí pořádky.
Děláme si srandu, ale kdyby se takovým vozům poskytly výhody jako cyklistům (vlastní jízdní pruhy atd.), tak by si lidé rychle zvykli.
Ferrari 288 GTO
Na rozvoz pizze asi dobré (bezpečnosť neriešim).
Bych v tom nechtěl vozit ani pizzu tedy.
Jsem včera viděl zase jedno konstruktérské zvěrstvo.
Ať přemýšlím, jak přemýšlím, zatím jsem nepřišel na to, co je k tomu vedlo.
Je to prý tříkolka pro studenty, ale má to čtyři kola a stojí 0,5 mio…
To navrhla asi ta nase blondata Nemka ne…
Netuším, kterou máš na mysli.
Nejdřív jsem si myslela, že je to fór :-). Nicméně ten důvod je popsaný tady
https://www.denik.cz/automagazin/silenost-tahle-firma-dela-z-normalnich-aut-trikolky-o-vykonu-20-koni-proc-20170427.html
No nevím, tohle mi rodiče darovat a vydávat to za auto, tak skončí v domově důchodců…
Presse nejvyssi EU matku predstavenou.