bolo to najlepsie auto ake som mal. Sutaz krasy to nevyhra, ale stavim sa, ze to este niekde stale beha a to je na aute to podstatne.
Mnohem lepší než voňavka na parádu.
Ten nádherný žlutý Melkus má původ v NDR a motor z Wartburga.
Uve Melkus delal i formulove vozy Easter.
Vím, Melkusovi jsem hodně fandil. Byl to hodně šikovný pán s velkým citem pro automobily i velkým srdcem.
Nebál bych se ho přirovnat k našemu velikánovi Václavu Královi. Tak dobrý samozřejmě nebyl, ale v mém srdci si čestné místo zasloužil.
Úžasné autá. Mám príjemné spomienky na moju prvú Toyotu. Žiadna klíma, okná na švihadlá a 200tis km bez poruchy
Melkus se Kralem mozna inspiroval u jednoho z vozu MTX, ted nevim presne typ.
Hezka, pripomela mi Renault 19.
Králův rozsah byl možná nepřekonatelný. Já ho poprvé zaregistroval u zrodu autocrossu. Tehdy začínal s Tatrou 603 ze které vyndal okna a dveře a topil pod kotlem Křesťanovi, Hoškovi a dalším. To ale netrvalo dlouho a další rok už nastoupil se skutečnou buginou.
Později postavil veleslavnou Baghiru.
Jeho veledílo ale byla Tatra MTX.
Václav Král s Františkem Šťastným byli největší kapacity motosportu se kterými jsem se kdy setkal a dokonce vipil i několik vestibulárních štamprlí.
Fanánek byl celebrita každým coulem a Král na to jaký byl světový velikán naopak velice skromný člověk.
Chystá se retro Renault 5. Bohužel na kyseliny.
Přikúpil sem hybridní Hondu. Krásně to vyklidní, člověka samo tak nenuceně přesvědčí k dodržování limitů a kochání se naši krajinou.
Ono taky, kam dneska spěchat že?
To sem kdysi jako ojetinu sháněl, taky 5dv.
Ale už prostě nebyly, byly buď napořád u prvního majitele, nebo v Africe
Tahle generace Corolly společně s dobovou CarinouE
Mne sa tato daytona nepaci ale na nastupcu 812 sa tesim
Působivý vůz. Na domácího mazlíčka vypadá až příliš dravě. Ale na poh led je to fascinující vůz.
myslim, ze nuda s nim nebude
Toť otázka. Ale myslím, že i kdyby člověk nenašel odvahu tenhle vůz kočírovat po silnicí a určitě by to nebyla žádná hanba, tak by se nad tímto klenotem mohl kochat hodiny a hodiny denně.
toto je pre mna vskutku umenie
Zvláštní jak se dá skloubit umění s funkčností.