Já vím, proto beru tuhle závist jako ryze upřímnou a přející.
Je tady ale mnoho jiných a ti by si třeba takovou zkušenost rádi vyzkoušeli.
preco su Tesly fail?
fail z pohladu nefunkcnosti, ale asi na to pozeram cez prsty
Ti si žiješ! 151515
Tahle Pražma ale byla koupená na tržišti. Tak velké ulovíme zcela výjimečně.
Švindlujete, měli byste se živit jenom lovem!
Dnes jsme byli poprvé kontrolování námořní policií. Čekali jsme důslednější kontrolu, ale stačilo mluvit česky a propustili nás. Teď připluli do Drveniku, tak si je můžu vyfotit.
V nejhorším napiš z basy, kam máme poslat buchty .
Bez basy by buchty poslat nešlo?
Kdepak, takových by bylo! Pro buchty se musí něco udělat .
Dyť jsem u kormidla téměř furt a dobrovolně se zúčastním i jiných lodních prací. Třeba jsem před chvíli udělal rajčatový salát pro všechny.
V noci má hodně foukat a teď už mělo pršet tak jsme zašití ve Velkém Drveniku a prožíváme siestu. Bohužel příjdu o závod. Asi bych se uměl přihlásit na F1 tv, ale v mobilu by to stejně nebylo ono.
Hezky report z vyletu, urcite se vsem libi, skoda ze v teme Car design poslednich let to nikdo nebude hledat, prichazis o srdicka
Me prijdou E auta ale hlavne ta ruzna osobni dvoukolova jezditka nebezpecny v tom, ze nedavaj okoli vedet ze jedou, vec ktera vydava zvuk zaznamena kazdy. Jasne ze jsou tady kola, ty maj ale zvonky
Na srdíčkách přece vůbec nezáleží. Chtěl jsem, aby tady založil článek o cestování @Triper ,který z nás cestujte nejvíce, ale asi ještě nemá na psaní článků práva. Z mobilu bych sám asi založit článek stejně neuměl proto hostuji tady.
Aha, nenapadlo me ze mas na mori jinej internet , priste vyplouvam s tebouuu