- DRS overtake sú mŕtve prakticky od 2026
Fakt to vypadá ako plochá podlaha späť
ake su tvoje dojmy ako netechničky?
Si si kúpil plagát, či model?
Mně se líbí všechno, jednou je to F1, tak to beru. Jak už jsem taky psala, mně je úplně jedno, proč to jezdí .
Užívej Ferdo, taky se konečně za 14 dní chystám vypnout .
@Hedgehog Ferrari prinieslo vec na zadné zavesenie, ktorá mala byť v Imole, ale nebola ani tma ani v Monaku a mala by pomôcť s corner exit pri zachovaný corner entry (to majú kvôli typu zavesenia lepšie ale strácajú na exite, ale táto vec by mala pomôcť)
supre tak snad im to bude ku prospechu
inak som kdesi cital, ze na upgrady v imole ferrari utratilo vacsinu budgetu
neviem ako keď neboli zase tak obrovské ako AMR a budú ešte dva veľké balíčky
Jeep neberie nic na lahku vahu
inak, kto mate instagram, tak tento profil je super, porovnava tam ako su sucasne auta podobne, a nejde pritom len o rovnaku platformu, ci triedu
myslim, ze prave @bob na to casto poukazuje
Jeep má vrámci Stellantisu prepojenie s Fiatom a Ferrari cez Exor N.V. Giovanniho Agnelliho, predtým aj cez FCA (Fiat Chrysler Automobiles).
diky za upresnenie, nejak tie koncernove partnerstva nesledujem
inak toto ma dostalo:
auto od Xiaomi
Číňania skopírujú, čo sa dá.
mne to pride ako doba 70s-80s kde zrazu vsetci po uspechu mustangu zacali robit pony cars, a takisto boli auta povacsine hranate krabice, kde v 90s a na prelome tisicroci sa zrazu dizajneri zacali orientovat na oble tvary.
dobra stranka. Ja si to tiez uz dlhsie vsimam a chapem co chcel bob povedat. Ale to nie je len v sucasnosti. A ano je to docela hnus
no ja mam stale mensi a mozno aj vacsi kink na auta z 90s a 00s, ale Corolla GR a audi S1 si za posledne obdobie ziskali moje srdce. skoda ze tu Corollu v cesku nejde ofiko myslim kupit