Svoje jsem k tomu vysvětlil, nemám potřebu to dále rozvíjet. Alonso hned napoprvé měl dominantní auto ve WEC, alespoň tam to zažil. No stále tam byl napoprvé a museli se poprat i s druhou posádkou, a taky zapadnout do svého týmu a ukázat že je platným členem. Podle mě se toho zhostil prostě dobře. Kdyby nebyl v Toyotě titul by neměl, to je fakt. No já myslel že zvolit si správný tým je taky umění, už tím že tě onen dominantní tým chce Ale to platí taky jen pro vyvolený
Druhá posádka měla technické problémy a ve voze se kterým Alonso jel taky nebyl nejrychlejší.
To mas tak. Alonso je vynikajici pilot, kteremu lidi prirozene fandi. Je to trosku gauner, takovej mafioso, ale ma vybrane chovani a chova se mile na verejnosti. A mel neskutecnou smulu. Je snadne mu fandit.
Max je primocarej samuraj. Nemilosrdnej, na nic si nehraje. Verejnost ho nezajima. K ostatnim pilotum se chova presne podle vzorce Azerbajdzan Russell. Chtel si s Russellem promluvit, ten ho odbyl, Max citil krivdu a dal ji nevybirave najevo. Tohle popularni moc neni.
No a pak se fans Alonsa rozdeli. Na Hamiltonovce a ty ostatni. Ti kteri vidi jen ten Alonsuv usmev a nevidi za nim ty zraloci zuby fandi Hamiltonovi, ostatni asi nefandi Maxovi (fandit Maxovi vyzaduje odhodlani, to neni zadarmo ), ale respektuji ho. Ti alonsovci kteri fandi Hamiltonovi musi nenavidet Maxe, jinak to nejde. Oni si mysli, ze Alonso by mel byt prohlasen za svateho (on sam sebe tedy vidi, presne obracene:grinning:).
Oni nikdy nepochopi, ze napriklad ja, sice nemam Hamiltona rad, ale jeho kvality uznavam a Alonsa mam vylozene rad i kdyz fandim Maxovi. Protoze ja si tohle muzu dovolit. Ja totiz fandim nejlepsimu. Oni fandi tem co jsou za Maxem. Jim nic jineho nezbyva.
Tak jim to odpust. Je to pro ne tezke brime.
A máš to vyřešený
Přitom pouze stačilo vidět závod.
Spíše závody ne
Damon Hill nema rad krome sebe nikoho. .
Je to tak jak pises. Tady je prototypem Lando. Snad mu to nezustane. Byl by to asi jeden z nejlepsich pilotu v dejinach F1, ktery nikdy nevyhral. Ale tak je jeste brzy. Tak snad. Fandim Maxovi, ale je na Landa zlej, furt mu to kazi.
Závod ve kterém se rozhodovalo byl Le Mans do kterého Alonsův vůz startoval jako týmová dvojka s bodovou ztrátou.
Nemáš pravdu Ferdo, opět. Alonsova posádka měla více bodů před posledním závodem a preferovali titul místo dalšího vítězství LeMans, druhé místo by jim bohatě stačilo. Osud jim ale přihrál i toto vítězství tak žel druhá posádka Toyoty se tehdy nedočkala ani toho jednoho vítězství LeMans (tu sezonu se totiž jel 2x). Alonsova posádka bodově vedla od prvního závodu až po ten poslední.
Statistiky Le Mans si nevedu, ale vzpomínám si, že hlavní vůz si jel pro vítězství a kdyby neodpadl pro poruchu, tak získal titul on.
Není tomu tak, co ti mám na to říci. Prostě si to nastuduj když už jsi to nepamatuješ správně.
Není v sérii Le Mans různé bodování podle délky a slávy jednotlivých okruhů?
Máš tam bodování nad výslednou tabulkou. Rozdíl 1 a 2 v posledním závodě byl 11 bodů, oni vyhráli o 41 bodů.
Díky za návod. Aspoň jsem zase o něco chytřejší.
Ajaj, tady zase vadí, že si Alonso dovolil jezdit i mimo F1.
skor vadi, ze ostatni si to nedovolili
Konu to vadí? To víme, že ostatní nemají talent na to adaptovat se na různé auta
chudak Hamilton, Verstappen atd. s titulmi si utieraju slzy
Jo, tak on titul je vždy relevantní, proto si nestěžuješ na dominanci Mercedesu
Tak to brečej fakt hodně když se bojej že by jim na každý oko nestačil jeden pohár