Hodně přesný škoda jen kdyby chlapci nemuseli mít ty zamčené profily, tak by to někdo ochotný aj dohledal, jak tady jednou kohosi přesvědčovali (možná Bretnixe) jak Alonso je něco víc, protože jezdil i jiné série a proto je lepší jak Vettel a jiní
Vedia preco ich maju zamknute.
Už to píši dlouho že chci Maxe i jinde, když si představím že by příští rok zasedl vedle Russella v Mercedesu, bylo by to skvělé potvrzení (či třeba ne) jeho schopností. A zdá se že ta pravděpodobnost z mizivé šance docela roste.
Gamblere, ty s tvojou sugarbabe si aj tak potom nieco zase najdete, preco Maxa nedocenite. Presne ako to napisal @rHapo vyssie.
Btw Alo má titul z WEC, ale to tebe, jako haterovi nedojde
Proč ho máš zamknuty ty? Všichni tu vědí, že tu máš x dalších profilů a jenom tu zasíráš fórum
Tyhle požadavky na změnu týmu, “aby se ukázalo”, vycházejí z jedné teorie, a to sice, že všestrannost a přizpůsobivost autu je ve F1 výsostná hodnota. Podle mě to tak ale není, jestli na něčem záleží, tak na schopnosti podat nejvyšší výkon v konkrétním autě, které je schopné získat titul. Nic jiného tituly nepřináší a všestrannost se s touhle schopností vždycky nepotkává. Pokud ano, je to samozřejmě výhoda, ale není to nezbytné. Ze strany týmu je hlavní najít ve správnou chvíli správného jezdce, který ten titul s konkrétním autem přiveze. Právě na Maxovi teď vidíme, jak je to důležité.
Pre mna napr bude alonso goat az ked vyhra triple crown
Tymto komentom si len umocnil svoje fanboystvo ale vsetka cest, je to oddanost
Zamkol som si ho po tom, co ste si ich pozamykali vy. A preco ste si ich zamkli vy? Lebo som vam vase sra.cky jednoducho vyvracal vasimi vlastnymi komentarmi.
Ukaz mi ktore dalsie aktivne profily su moje klaunik?
Myslis tento @Hogar dalsi profil?
Tu vyhrál snad jen Graham Hill ne? Nenapadá mě asi už nikdo další, jako cosi budem, byl by velký frajer, kdyby to dokázal
Já chápu že mu vadí Alonsův úspěch i jinde, za mě to že si tam počínal dobře, a i velmi úspěšně, má svou hodnotu, a nepochybuji že kdyby neuspěl tak si ho podaj Dobře tam reprezentoval jezdce z F1.
místní spodina? tu niesi na fb aby si urážal druhých komentujúcich…nauč sa trochu slušnosti,inak budeš považovaný za spodinu ty…
Si to očividně už zase nepamatuješ, na co tím narážel, @rHapo nijak nevyvrací ten jeho úspěch v jinačí sérii. Dříve tady jeden z vás ale oponoval Bretnixovi, že až Vettel vyhraje i jinou sérii, tak bude považovaný za stejně uznávaného, do té doby ne… ale nevadí
To je krasne ako ste frustrovani z Alonsovho “neuspechu” v F1, ze si fabulujete taketo bludy, ze niekomu inemu vadi jeho uspech. Klauni dvaja.
Podla seba sudite ostatnych, a preto neviete pochopit, ze Alonsovi tu fandi v podstate 90% ludi. Aj ja. Hoci Max je u mna momentalne no1, tak Alonso je asi na druhom mieste. Fandil som mu vsade kde bol mimo F1.
Ale to ty s tvojou mentalnou vybavou nemozes pochopit. Od gamblera to ani nemozeme cakat.
Tak mu popřejeme kolegiálně hodně štěstí ne? Jsou fanoušci kteří si váží přizpůsobovosti a všestranosti, jsou lidi kteří si cení jen počtu titulů, jsou lidi kteří si jen vyberou oběť a perou to do ní, jsou lidi kteří mají respekt ke každému kdo tam jezdí, lidi jsou různí. Chtít pro má měřítka poznat Maxe i jinde, mi přijde logické protože to nějaké otázky zodpoví, ale nevnucuji to těm kteří to nepotřebují. rHapo to tu vytáhl sám, asi ohledně toho tu má nějaký nevyřízený účet, vlastně dost smutné. Ale co se týče že by Max musel v Mercedesu vyhrát titul jinak nebude legenda, s tím se vůbec neztotožňuji. Jsou legendy dokonce i bez žádného titulu.
Já myslím že je opravdu dost lidí kteří by na Maxe mimo RedBull byli dost zvědaví, a nemyslej to vůbec špatně.
Verstappen zatim nic neukazal, je to jen naplast na hlubokou ranu a bolest anti HAMs.
Prvnich 6 let vsem okopaval kotniky, pak dostal kocar a vozi se. Az se dovozi tak skonci pac zacinat znovu jinde to uz nic nestihne, zabava pro mene narocne.
Urcite souhlas. Ale ono bavit se tady o univerzalnosti je podle me mimo. Formule se neustale vyvijeji. Staci nepatrna zmena a pilot se musi prizpusobit.
Co byla vetsi zmena? Prestup Alonsa z Alpine do AM, zmena konceptu Mercedesu ze zeropod, na RBRklon, nebo zmena minulorocniho RBR na soucasny Mercedespoloklon. A co prechod z roku 2021 na rok 2022? Opravdu bude prechod z RBR, do napr. Ferrari, vetsi zmena nez prechod z roku 2021 na rok 2022. Nemyslim si. Piloti obecne univerzalni jsou. A tito, jsou v tom extratrida.
Piloti sami popisuji, jak microzmeny ovlivnuji jejich pocit z auta a jejich duveru a schopnost jet rychle.
Obecne britska odborna verejnost vetsinove nema rada Maxe. Je to pochopitelne. Hamilton je globalni britska superstar, ma spravny puvod a mel obtiznou minulost. A kazda takova zminka (o tomnco musi Max temto lidem dokazat, aby byl sampion), predstavuje par kapek jedu, ktery ma otravit pripadnou pozitivni predstavu verejnosti o schopnostech Maxe. Nejsi dost veliky sampion, kdyz neudelas to a to. Ano porazil jsi draka, ale jeste musis vylovit prsten z rybnika a utrhnout ruzi nannejvyssi hore.
Takto by se dalo pochybovat o kazde dominantni ere. Sice je pravda ze Schumi a Hamilton ziskali tituly i jinde, ale Schumimu trvalo 4 roky ve Ferrari nez ziskal dalsi titul a i u Hamiltona se muze rict, ze rok 2013 byl venovan tomu, aby vuz mu byl “usit” na miru.
Pokud Max na rok 2026 podepise s Mercedesem a vyhraje titul, pricemz porazi Russella, nebude to stacit. Apropo. Russell v prvni sve sezone za Mercedes, porazil Hamiltona. Je to dukaz pro Candhoka, ze Russell je lepsi nez Hamilton? Pochybuji.
Kdybych chtěl být rejpal a použít vaše argumenty proti vám, tak napíšu že Alonsův titul ve WEC není tak super, protože ho dosáhnul v super dominantním autě. Chtěl bych ho ve WEC vidět ještě i v jiném autě, jinak to tak super výkon není
Obdobnej příklad. Reverzní argument je, že přeci touhle argumentací nesnižují význam toho daného úspěchu, jen dál argumentují v nějakém směru, naprosto objektivně a konstruktivně. Takhle se přeci bráníte když vás někdo osočí z anti RB a anti Max agendy
Souhlasím s jedním detailem - Damon Hill nemá podle mě rád ani Hamiltona . Jinak současná F1 je ještě víc o tom, trefit to správné “okno pro úspěch”, které je strašně malé a někdo ho nemusí potkat za celou kariéru. Naopak je takových většina a přitom mnohdy dobří jezdci - jen se jim to v pravou chvíli nesejde.