Čakali sme viac, ale auto na to nemalo, zhodli sa piloti Ferrari | Magazín F1 - F1online.sk

Čakali sme veľmi vyrovnaný súboj o pole position. Po treťom tréningu to skutočne vyzeralo, že až štyri tímy sa dokážu zmestiť do jednej či dvoch desatín. Ako sa však kvalifikácia blížila do finále, v garáži Ferrari začalo byť všetkým zrejmé, že nie sú tak blízko, ako si spočiatku mysleli.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/159331/cakali-sme-viac-ale-auto-na-to-nemalo-zhodli-sa-piloti-ferrari

Zajtra asi nemôžeme očakávať žiaden zázrak, ale možno sa Ferrari pošťastí lepší výsledok ako v kvalifikácii … :slight_smile:

V Barcelone je velmi dlha startovacia rovinka,cize aj z 5 miesta je mozne sa po starte dostat aj na 2,3 miesto,cize dolezity bude hlavne start…

1 Like

E.M. Remarque v jedné své knize napsal:
Vzpomínky jsou zatraceně těžké zavazadlo a proto je netahejme sebou, aby nás nezadusily jako liány v pralese.

Možná jeho myšlenku nepamatuji zcela přesně, ale význam zůstává stejný.

1 Like

Pamatuju si ten závod přesně. Byli sme na montaně na střeše, zapojovali solárka a v pracovní době šli koukat na závod do hospody, kde jsme se ztřískali jak hovada :innocent:

Děláš solárka? To jsi šikovný. Z výšek má hodně lidí strach.

Nikdy jsem si na výšky úplně nezvyk a první chvíle mám vždycky respekt, čím dýl sem ale nahoře, tím je to lepší, taky mě poháhá rozumné množství pálenky k překonání prvnotní nejistoty, to je ale v dnešní době snad už i trestný čin jen o tom psát :laughing::laughing:

Je to tak. Vše je o zvyku.
Ale kořalku pro dodání odvahy? To já si adrenaliny rád prožívám s čistou hlavou i když třeba na lodi je jeden ranní tekutý zubní kartáček :pouring_liquid: zdravotní nutností.

1 Like