Cadillac sa pustil do veľkej investície. Objednal si úplne nový simulátor | Magazín F1 - F1online.sk

Cadillac vyvrátil očakávania mnohých, že v novej sezóne bude bojovať o to, aby zajazdil aspoň 107-percentný čas a kvalifikoval sa do pretekov. Tím však tiež neprekročil svoj tieň a zaradil sa na koniec štartového poľa. Treba však povedať, že výkonnosť nováčika nie je zďaleka taká hrozná.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/234560/cadillac-sa-pustil-do-velkej-investicie-objednal-si-uplne-novy-simulator

Nejedná se o stejný simulátor, který vyřadil Hamík jako nepoužítelný?

áno,LH používa ten simulátor…latencia 3-4 ms

1 lajk

Svět se za dobu, kdy jsem před téměř padesáti léty seděl na simulátoru poprvé určitě hodně změnil, ale stroj vždycky strojem zůstane.

Všímám si, že máš jisté znalosti. Máš i nějakou zkušenost s profi simulátorem?

1 lajk

Tak tohle mučící zařízení si taky pamatuju - dělalo se na něm hodně lidem špatně. Já jsem kinetózou nikdy netrpěla, ale hlava se mi z toho i tak docela motala.

1 lajk

Mi ten trenažér nevadil, ale už jsem uměl jezdit autem docela slušně, tak mě s něj vyhnali dříve, než jsem mohl zjistit nějakou nevolnost.

My měli prostě hodinu povinnou :woman_shrugging:. Ale počítám, že Cadillac si přes dosavadní nepochybně obří výdaje snad pořídí něco současnějšího :smile: .

Mě vyhnali i z povinných jízd na cvičišti. Prý se můj čas hodí jiným více. Od prvních krůčků za volantem jsem už měl osm roků drobných zkušeností, tak asi měli instruktoři pravdu.

1 lajk

Kdo ví, třeba Cadillac odkoupí od Ferrari ten nevyhovující.