Cadillac sa pripravuje aj virtuálnymi pretekmi, počas testov sa ocitol na pole position | Magazín F1 - F1online.sk

Prípravy Cadillacu na vstup do Formuly 1 sú v plnom prúde. V továrni sa pracuje na vývoji monopostu, tím sa chystá na prvé jazdy priamo na trati a traťoví inžinieri na samotné veľké ceny. Slúžia im na to aj virtuálne simulácie pretekov, pri ktorých však spravili kurióznu chybu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/208094/cadillac-sa-pripravuje-aj-virtualnymi-pretekmi-pocas-testov-sa-ocitol-na-pole-position

asi je az moc pekne vonku, ale ja som nepochopil, co za chybu to spravili s tou pp

vo vacsine timov je prave chyba, ked ju neziskaju :slight_smile:

1 Like

Mňa skôr zaujala informácia s Ilmorom, doteraz som bol tak nejak v tom, že Ilmor neexistuje a je z toho Mergel

To som nevedel, že Ferrari im požičia celú SF-23 na testovanie

To je cisty podvod

1 Like

Na tohle jsme potřebovali 11 tým?
FIAsko.

3 Likes

Tak chápem že nemajú ako inak odskúšať track crew a motorový výrobca je asi najbližšie. Každý má právo testovať aj keď oni to majú vykúpené inými výhodami ako najviac CFD a tunel alokácie. Na tréning im mohli dať F2 auto alebo Apex GP xD. Či sa Ferrari nebojí, že im niečo skopčia.

Tak 2026 je jiný auto. Spíš jde o princip, protože jim to auto nedali jentak pro nic za nic.

No co o to, ale, že jim Ferrari dává přímé data o motoru na 26, který je podle simulací dá na PP, to už je hodně zvláštní

Ten článok je ■■■■■■■■ podľa mňa. To je zmes výmyslov aby sa zaujalo, ani chatko mi nevie nájsť iné články čo by toto aspoň naznačovali alebo potvrdzovali. @PUFF @Hedgehog

3 Likes

Máš pravdu je to divný. Kdyby se to stalo, tak by se ostatní ozvali.

2 Likes

Presne to cituje pravidlo na ktoré narážam. Ani Haas ani HRT atd nepoužívali rok pred vstupom iné autá

1 Like