Cadillac podľa The Race finalizuje dohodu so svojou prvou jazdeckou dvojicou | Magazín F1 - F1online.sk

V roku 2026 bude vo Formule 1 takmer všetko nové. Novú historickú kapitolu nezačne písať len šport ako taký novými pravidlami a novými pohonnými jednotkami, ale prvýkrát od roku 2016 privítame na štartovom rošte nového účastníka. Americká stajňa Cadillac podľa renomovaného portálu The Race finalizuje dohodu so svojou novou jazdeckou dvojicou.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/211126/cadillac-podla-the-race-finalizuje-dohodu-so-svojou-prvou-jazdeckou-dvojicou

Bottaska a checo je síce rozumná voľba, ale pre mňa totálne nudná a nezaujímavá. Ale tak ak by som rozbiehala nový tím v nových pravidlách a boli by k dispozícii pretekári, ktorí boli menovaní v článku tak tiež by som si vybrala bottasku a checa.
Nechápem kto čo vidí na čouvi a cunodovi

Bottas + Checo je to najlepsie co mozu mat vzhladom na status novacika.

2 Likes

Tak Perez je dobra volba, ma kapital aj rychlost, dravost a vie podrzat poziciu, posetrit pneumatiky. Aspon pred nastupom do RB tymito vlastnostami disponoval. V RB s o triedu slabsim monopostom, ako jednotka to nemal sancu preukzovat…
Bottas je len kruzic a s priemernym monopostom toho vela nenamuti… Rozhodne by som siahol po Yukim, ten tiez skvelo jazdil v Becku. Oproti Bottasovi je dravsi a u Botasky je aj nevyhoda to, ze prepusta superovi pozicie zadarmo, videli sme to niekolko krat v 2021…

Im nejde o pozicie, pravdepodobne budu jazdit cely rok na chvoste.
Potrebuju spatnu vazbu, cloveka ktory to dovezie do ciela - odkruzi to vsetko, aby zbierali data a pod.
Ked sa team zdvihne, oboch “starcov” vyhodia a podpisu tam mladeho americana pre marketing a mozno Antonelliho, Sainza, nieco take.

1 Like

Presne tak. Obaja su dobri stredopoliari a stavka na istotu. :+1:

Oproti mladsim pilotom su vyhodou ich skusenosti a navyse Bottas je udajne vyborny analyticky typ s perfektnou spatnou vazbou a Checo ma batoztek plny dolarikov. :moneybag:

1 Like

Kde su ti,co tu pisali,ze ziadny 12 tim do F1 nepojde?Opat sa im smejem…

Ale ked jazdil za medak, bol len na smiech… podrztaska, vsak ?
Zrazu je najlepsia volba :smiley:

Zas si si nedal lieky? Alebo len dokazuješ svoju závislosť na mne?

1. Keď jazdil za Mercedes, tak som nebol na tomto fóre.
  2. Ako dvojka bol veľmi dobrý, bol schopný občas poraziť Hamiltona v jeho primetime a v kvalifikáciách mu bol dosť blízko takmer vždy.

A áno, pre Cadillac ho v súčasnosti považujem za najlepšiu voľbu.

1 Like

12ty ma byt ale Catterham

Tiez si myslim - a Bot ma skusenosti a info z Mer a Per ma info z Red - takze na zaciatok super a potom sa uvidi :+1:

posadil by som tam checa a schumachera. Botas nech je rezerva. Checo ma sponzorov, Schumacher zvucne meno na marketing a Botas do poctu a simulator

Cadillac ma za sebou Trumpa, nepotrebuje penize Pereze, ale tak kdyz uz…kdo by nebral ze :boom:

Nech mladého tam kde je. V plackách se mu daří, ale v F1 by byl nulou.

1 Like

Je taková bitva o mladiky, že v 11 týmu bude nejspíš Bottas s Perezem.
Už chybí jen návrat Ricciarda.

1 Like

Ať se vrátí ještě Seb. :face_holding_back_tears:

1 Like

Neviem či si si všimol ale tento rok je na rošte 6 nováčikov. Asi ťažko sa to môže opakovať hneď v nasledujúcej sezóne. Bottas a Perez sú logická voľba a to najlepšie čo je dostupné momentálne. Aj keď by som si jedného z nich vedel predstaviť v Alpine.
Mimo F1 je minimum mien, ktoré by ako tak prichádzali v úvahu, Filipe, Theo, Mick, Vesti všetko piloti na rozmedzí 2/3 liga. Z F2 Dunne asi jediný prichádza v úvahu, možno Fornaroli.
Viac menej neistý je asi len Tsunoda a Colapinto. Väčšie rošády prídu v 2026, keď už bude jasné, kto si ako splnil domáce úlohy a skončí Alonso s Hamiltonom.

1 Like

Z technicke stranky veci, novacek v novem tymu neni moc sikovne reseni, je lepsi mit dva zkusene piloty , to by melo zarucit podminky k rozvoji.

V RB přibude Arvid.