Cadillac hľadal 600 nových zamestnancov. Prišlo mu 143-tisíc životopisov | Magazín F1 - F1online.sk

Formula 1 je v kurze. Tento šport si užíva najväčší záujem vo svojej histórii a tento záujem siaha od značiek a sponzorov cez automobilky až po fanúšikov. F1 nikdy nesledovalo toľko mladých ľudí, toľko dievčat a nikdy tu netúžilo pracovať toľko mladých inžinierov a inžinierok. Potvrdzujú to aj slová šéfa Cadillacu Graema Lowdona, ktorého šokoval počet záujemcov o prácu v jeho tíme.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/224726/cadillac-hladal-600-novych-zamestnancov-prislo-mu-143-tisic-zivotopisov

Proč se tam nehlásí @PUFF @helmutko @GRAHAM a @Ferda když si myslí, že rozumí motorům a aero víc, než Binotto a Newey

2 Likes

A ty už si to vzdal, či stále skúšaš u RBR? :joy:

2 Likes

Binotto tomu moc nerozumí, když musí ještě před sezónou lobbovat u FIA.

Josíku, ty už zase nemáš svoji imaginární rodinku a ve volným čase sleduješ moje profily? Ale tak v pohodě, jen ukazuj svoje mentální issues😄

2 Likes

Kdyby tomu nerozuměl, tak nemá co lobbovat ne?:thinking:

2 Likes

LOL. Ten tebou žije 24/7. :grinning:

2 Likes

Najuspesnejsie auto v historii (MP4/4) vyvijalo okrem motora 17 ludi.
To co sa deje dnes je CHORÉ.

Jak si ještě vymyslel imaginární rodinku, aby ta posedlost mnou nebyla tak viditelná. Mám pocit, že si vytiskl moji fotku a má ji nad postelí a každý večer se k ní modlí, abych se mu víc věnoval :rofl:

1 Like

Doufejme že se u ní jen modlí no. :laughing:

1 Like