Cadillac chce v kokpite jedného Američana a jedného skúseného pilota, vyhlásil Andretti | Magazín F1 - F1online.sk

Takto o rok bude súčasťou cirkusu F1 aj nový tím. Aj keď zrejme neuvidíme podobné podujatie ako tento týždeň F1 75, môžeme sa tešiť na predstavenie jedenástich lakovaní, nie desiatich. V utorok nechýbal v Londýne ako hosť ani Mario Andretti, ktorý je stále oficiálnou tvárou tímu Cadillac.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/187361/cadillac-chce-v-kokpite-jedneho-americana-a-jedneho-skuseneho-pilota-vyhlasil-andretti

Perez a Doohan, vymalovane

Perez a Logan, to bude duo

Logan prý svou kariéru už zabalil.

Jaký Američan kromě bájného Coltona Herty připadá za rok v úvahu, má někdo přehled? Jak Crawford? Jezdí za Andrettiho formuli E.

DEI v praxi :sunglasses: je mi jedno jak bude jezdit, hlavne to musi byt American .

A ted vazne … opravdu by me zajimalo, jestli by nabral Amika i za skutecnosti , ze by byli "volni " 2 lepsi jezdci, ale ne z USA . … Pak by se totiz ukazalo, jestli chce vyhravat nebo delat reklamu / korunky .

Když bez těch korunek vyhrávat nebude, a pokud by to byla podmínka :woman_shrugging:. Pro začátek se stejně nedá čekat velká sláva. Ale toho Crawforda bych nevylučovala, letos mu bude 20. Vloni byl v F2 pátý, nějaké body do superlicence už bude mít a případný zbytek by měl asi letos získat. Proč ne.

Najit dobreho pilota ve Statech nemuze byt problem, otazka ktery z nich to s Evropany pod jednou strechou vydrzi aspon par zavodu, aby se jim to tam nestridalo jak na bezicim pase :shushing_face:

Zkuseny pilot bude asi Perez, pac Bottas se bude spise drzet v Mercedesu a cihat na prilezitost…

A preco by nechcel? Aj Audi najalo jedneho skuseneho a jedneho novacika. A v podstate aj Alpine, Haas, Merceces, Redbull a Visa. Nepochybujem, ze v ramci celeho USA sa najde dost talentovanych mladych pretekarov porovnatelnych s tym co zacina v Europe.

1 Like

Doohan nie je american.

Co tak Hamilton - Herta?

na reddite je prispevok skoro rok stary kde sa pisu tieto mena, ktore maju super licenciu
Logan
Ricky Taylor (3x2nd in IMSA (1xGTP and 2x DPI))
Josef Newgarden (2x 2nd indy & 1x 5th indy)
Alexander Rossi

Tak to není nic moc, Logan je asi out a ze zbývajících je nejmladšímu teď 33 let. To by snad nemohl nikdo myslet vážně, možná by v tom případě do toho mohl radši sednout sám Mario…

Vynikajících jezdců je v Americe fůra, ale na F1 nejsou dostatečně připravení.

Aha a co on je, nejak som myslel, ze je zvkrajiny orla

Hamilton haha zeby zas isiel budovat cosi

F1 je specificka.

Ja som ho vzdy mal za Australcana. ale normalne si ma zneistil, mozno ma Jack aj americky pas…

Nemá je to Austrálčan a nie amík

4 Likes

Nolan Siegel a Perez

Asi Herta ne?
To je takové “nejžhavější” zboží.