Cadillac chce motory Ferrari a v kokpite talentovaného amerického mladíka | Magazín F1 - F1online.sk

V roku 2026 vstúpi do Formuly 1 jedenásty tím. Keby sa niekomu zdalo, že vzrušenia a vzrušujúcich správ nebolo za posledný rok dostatok, Liberty Media po víkende vo Vegas konečne popustila uzdu a otvorí svoje brány novému účastníkovi a ďalšej automobilke. Projekt General Motors už beží naplno a na stole sú konkrétne plány.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/180941/cadillac-chce-motory-ferrari-a-v-kokpite-talentovaneho-americkeho-mladika

Logan S. je stale mlady, no talent uz je otazny😅
mohol by nastupit v Indy aby sme videli jeho realne schopnosti

1 Like

Talentovaný americký mladík. To je spíš takový oxymoron.
Ale možná Jack Crawford.

1 Like

Cadillac má vyrábět motory pouze pro sebe jen dva roky?
Když tohle rozhodnutí porovnám s Renaultem, který do motorů 50/50 raději vzdal, tak bych se skoro vsadil, že to u Cadillacu s výrobou vlastních motorů tak horké nebude.

Len aby. Renault uz cuvol. A VW moze nasledovat…

2 Likes

Ano Ferdo, přesně tak, je to nesmysl k popukání.
Amíci a jejich komunikace s veřejností :roll_eyes:.
Ještě nám můžou napsat, že mají v úmyslu někdy v budoucnu vyhrát závod…

1 Like

Když mohl vyhrát závod Williams s Pastorem za volantem, tak mě v F1 už nic nepřekvapí.
Stejně by mě nejvíce potěšilo, kdyby elektrocentrály vůbec nevznikly.

Tak ale to bol izolovany incident :rofl: 2012 bola riadna divocina skrz Pirelli

1 Like

Byla to velká náhoda a dodnes slyším v uších jak byl Pastror nonstop upozorňován, aby na vůz netlačil a dovezl ho až za cílovou čáru. :grin:

Já si zase z toho závodu pamatuji ten galaktický pláč Alonsa a následné neuvěřitelně kreativní výmluvy jeho fanoušků, které se stále opakují v určitých periodách a baví mě dodnes.

Když bylo možné tohle, tak je možné všechno :smile:
https://www.youtube.com/watch?v=eEs7jS5bsAc

Ty mrňavý boxíky :grinning:.
Tam by se jim dneska nevešla ani samotná diagnostika.

1 Like

Výmluvy se dnes už nepoužívají. S poklesem Astonu by stejně nebylo co psát.

Nechodí, stále nechodí?

2 Likes

Nechodí, a to ten odkaz byl z Firefoxu! Nemám prostě talent…

Mrzí mě to. Více poradit neumím.
A když vložíš odkaz o řádek níže?

Opravila jsem, nepomohlo :woman_shrugging:. V každém případě díky, budu to průběžně zkoušet a jednou se mi to podařit musí.

1 Like

Škoda.
Třeba poradí nějaký užitečný ajťák. :slightly_smiling_face:

1 Like

Ale doviezol to :rofl: a zaradil sa medzi vitazov F1. Maldonado bol nieco ako Montoya. Rychlost mu az tak nechybala, ale F1 skratka nebola prenho.

Dovezl. Ale jen proto, že jsem Frankovi moc držel palce, aby ho Pastor nějakou hlouposti nepřipravil o jeho poslední velkou životní radost.

1 Like