BYD skúma možnosti vstupu do Formuly 1, píše Bloomberg | Magazín F1 - F1online.sk

Na Veľkej cene Austrálie si odbil premiéru tím Cadillac. Pod záštitou General Motors sa stajňa štylizuje do pozície jediného čisto amerického tímu. Aj keď dôležitá časť činnosti stajne sa odohráva v britskom Silverstone, Cadillac sa tým snaží dištancovať od Haasu, ktorý je v podstate čisto európskou organizáciou. F1 sa tak plnia sny o usadení sa na americkom trhu. Bude nasledovať Ázia?

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/228993/byd-skuma-moznosti-vstupu-do-formuly-1-pise-bloomberg

Pisal som to cely minuly rok.
Stajna č.12 má byť čínska.
Je to uz dohodnute.

cinska, alebo jazdiaca pod cinskou vlajkou?

čínska, info s byd mi k tomu sedí.

A to snad nevadí, ne?

Team č.12 mi nevadi, bude to lepsie ked bude aut viac.
Ked sa mam zamysliet na čínou, tak ano, vadi mi čínska automobilka.
Bola by to propagacia režimu, o ktorom si nic dobre nemyslim.
Kamoš robi v IT a hlasia non stop hackerske utoky z 2 krajin - rusko a čína.

Ale prosím tě. Nebuď pokrytec. Nebýt Číny tak nemáme 90 % elektroniky (resp. bychom si ji nemohli dovolit) a 50 % základních léků.

1 lajk

Přesně tak :+1:.

Já byl nedávno týden v China Town v Bangkoku a když jsme odtud přeletěli do Prahy, tak první co přítelkyně řekla, bylo, že to vypadá, jako bychom se vrátili o 20 let v čase…

2 lajkov

Nemam byt pokrytec ?
Da sa dnes kupit nieco, v com nie je cinska stopa - neda.
S tym neurobim nic.
Ale radsej si kupim auto vyrobene na SVK alebo CZE ako čínske.

Zil by si v tomto svetelnom smogu a strese ?

To já bych raději bral čínské Volvo, než Škodovku.

To máš pravdu, nechtěl bych to ani za nic.

Prý v Bangkoku v tom centru mezi mrakodrapy někteří lidé nikdy neviděli západ slunce a většina nikdy neopustí město, ale chodí denně cvičit, nebo tančit do parku, kultura je tam volně přístupná, doma nevaří, páč čerstvé ryby, zelenina a ovoce je na každém rohu skorozadarmo…

1 lajk

Já bych si to nekoupil, protože by to bylo minimálně 5x dražší a stejně by se to pokazilo.

Ja to vidim takto.
Zlate cesko slovensko.
Mame tu klidek, pohodicku, devcata mame nejhezci na svete a pivo mame taky dobrý - někdy … :slight_smile:

2 lajkov

To jsou ale dvě úplně odlišné věci.

To je z vesničky …