Button: Hamilton a Verstappen budú skutočnými legendami len vtedy, ak okúsia aj inú súťaž | Magazín F1 - F1online.sk

Jasně, ale 3. liga ještě nepřišla jako argument, co? :smiley:
Musíš to taky vidět z pohledu, že Alonso si šel rozšířit jezdecké schopnosti. Podle mě neni zaruka toho, že když jsi rychlý v F1, tak budeš automaticky rychlý i jinde. Ono ani v ramci F1 neni zaruka že když pilot zazaří v jednom týmu že neshoří v jiném - podívej se třeba na Ricciho.

Alonso nezklamal nikde a to že se v krátké době dokazal přizpusobit uplně jiným vozům je podle mě obrovský achievement, cítí to Button a cítíme to tak i My. :slight_smile:

2 Likes

A vůbec, pro mě je jediná legenda motorsportu John Surtees, dodnes jediný mistr světa F1 i silničních motocyklů. Kdo umí jenom na čtyřech kolech tak pro mě žádná legenda není :smile: .

5 Likes

Ale lode nemá tak neviem, neviem…

Na ceste je každý macher ale taká voda

5 Likes

Aby jsme si zase špatně nerozuměli, je super že Alonso zkoušel jiné série.
Je to super ale je potřeba z toho nedělat to co to není a tehdejší WEC byla…ehm…trošku v křeči :slightly_smiling_face:

A dělat z toho nějaké podmínky je úplně mimo.

Že byla dominantní Toyota nikdo nezpochybnuje, dokonce i s tím zavažím. Ale o to tady vubec nejde, tady jde o ty skilly a navíc…ty si asi neviděl průměrné časy na kolo v LeMans, co? :smiley: Pilotů v Toyotě bylo celkem 6 a hádej kdo měl s přehledem nejlepší průměr na kolo? :crazy_face:

No o Daytoně ani nemluvím, to byl Koncert Alonsa prostě.

1 Like

Hádám, že nejrychlejší byl jediný mistr světa F1 v tom výběru?
Při neděli nechci být ošklivý a proto v té myšlence nechci pokračovat :slightly_smiling_face:

Klidně ošklivý buď, chápu že souzníš s názorem že je to 3. liga. No comment :smiley:

1 Like

Jiný mistr světa F1 titul ve WEC ještě nikdy nezískal :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ale jinak, Alonsův stint kdy dokázal kolo co kolo v nočních podmínkách stahovat 3s, stáhnul tak asi minutu a půl, to se musí vidět a to je přesně to co se musí u jezdce ocenit.

2 Likes

A kolik mistrů F1 to zkoušelo? :slightly_smiling_face:

WEC je nižší liga než F1, řekl jsem to.

Jen bych dodal, že ani Fernando nedává titul z WEC na roveň s tituly z F1. :slightly_smiling_face:

Mraky :smiley:

V moderní době? Vážně mraky? :slightly_smiling_face:

Já taky beru jeho tituly v F1 jako víc. :slight_smile:

S Renaultem proti Schumacherovi nejvíc :grin:

1 Like

Dokonce 2x, co? :smiley:

No vidíš, takže se vlastně všichni shodneme…tak proč se vvlastně hádáme? :grinning:

Ano, hned za sebou :muscle:

Že nejvíc je mít oba :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Jste měli divokou noc ne? :slightly_smiling_face:

To tehdy jo, to bylo poprvé co jsem skutečně nespal ani hoďku, ani přes den.