Budem pokračovať do Fernandovej päťdesiatky, hovorí Hamilton | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton pokračuje vo Formule 1 aj po štyridsiatke. Sedemnásobný majster sveta je stále v skvelej fyzickej forme a vyzerá mlado. Aj keď v minulosti viackrát hovoril o konci kariéry, v súčasnosti nemá podľa vlastných slov žiadne „zajačie úmysly“.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/214022/budem-pokracovat-do-fernandovej-patdesiatky-hovori-hamilton

Prajem mu, aby po kariére našiel niekoho s kým bude šťastný a rodinu si úspešne založil. Aj keby to malo byť v tej 50ke. :slight_smile:

2 Likes

Stále má v hlavě Fernanda, při tom už je to 18 let :sunglasses: :smile: :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Lui je skôr na chlapcov ale nejaké babo si môže adoptovať keď už je taký ludomil.

Povedal by som, ze je to skor opacne. Alonsa vytiahne, iba ked ma neprijemne otazky ohladom veku.

2 Likes

Lewis? Však ten mal ženu a čo vieme je na ženy

2 Likes

Aj Raf Schumacher bol zenaty, ma aj syna

A wearable technology firm that partnered with Chinese military contractors has been accused of harvesting the brain data from elite athletes, including F1’s Charles Leclerc :brain:

(h/t @hunterbrook)

Přání otcem myšlenky, že? :grin:

Vcera to tu daval nordak

1 Like

Neviděl jsem, nesedím tu 24/7 sorry

1 Like

Lewis nefandi si lebo ta vhodia ani nevieš kedy

Mal ale neako im to neklapalo ktovie prečo alebo len marketing aby sa nepovedalo že je na chlapcov