Bude to náročné, priznáva Hülkenberg pred nástupom do Sauberu | Magazín F1 - F1online.sk

Sezóna 2024 bola svedkom mnohých prestupov a nový tím bude mať v budúcom roku takmer polovica jazdcov v štartovom poli. Patrí k nim aj Nico Hülkenberg, ktorý neodolal volaniu továrenského projektu Audi. Má to však háčik, tím Sauber, ktorý si prechádza transformáciou na továrenský tím nemeckej automobilky, bol v minulej sezóne s prehľadom najslabší zo všetkých.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/184150/bude-to-narocne-priznava-hulkenberg-pred-nastupom-do-sauberu

Kdo by to byl tušil že si pilot přestupem z Haasu dost pravděpodobně pohorší. :grin:

3 Likes

Každý kdo viděl letošní Sauber-Audi.

Tak jasně, já to myslel obecně a s nadhledem, že Haas je považován za spíše slabší tým a měl období kdy byl beznadějně poslední. Z takového týmu je nejpravděpodobnější buď postup výš a nebo mimo F1, přestup do horšího je vyjímka :smiley:

Haas sám o sobě se letos překonal. Výkonnostně. Finančně nevíme, když se vyhnul platičům a vsadil na zkušené jezdce.
A příští rok? Tak dobrého jezdce jakým Ocon je Haas ještě neměl. S Ferrari dotovaným Bearmanem a vozy které už vývojově nahoru moc nepůjdou může Haas dosáhnou velkých úspěchů.

Alespoň z tohoto pohledu je přestup k Sauberu velká prohra. Příští rok se od Sauberu nedají očekávat žádné zázraky. Snad až se tento tým bude honosit nápisem Audi. Jenže Audi má v novodobé historii F1 kromě jmenování Binotta stále čistý list.

1 Like

Haas už měl i lepšího pilota než je Ocon, je o něm tento článek… .

Bortoleto? Ten ještě bude muset spapat hodně polívčičky, než z něj bude plnotučný závodní jezdec.

Máš pocit, že Bortoleto byl v někdy v Haasu? :slight_smile:

Pardon Bearman.

Nejde ti to Ferdo, Bearman zase není zmíněný v článku. Napíšu to teda abys to pochopil i ty, Hulk je lepší než Ocon a Haas si pohoršil v tomhle pohoršil.

Asi jsem ještě více slepý než si myslím, ale v článku jsem žádného lepšího jezdce než je Hulk nenašel.
Na Ocona pozor. Jezdil ve slabých týmech, ale při troše štěstí na dobrý vůz by se lehce mohl stát mistrem světa.