Bude sezóna 2026 Alonsovou poslednou? Briatore si myslí, že áno | Magazín F1 - F1online.sk

Fernando Alonso oslávil toto leto 43. narodeniny. V úvode sezóny podával výkony na najvyššej úrovni, ale keď sa v prostrednej fáze trochu prepadli, automaticky to vyvolalo otázky na jeho vek. Manažér dvojnásobného majstra sveta Flavio Briatore predpokladá, že Alonso má pred sebou už len dve celé sezóny v najvyššej motoristickej triede.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/167590/bude-sezona-2026-alonsovou-poslednou-briatore-si-mysli-ze-ano

Taky si myslím, že 26 bude Alova poslední sezóna, když dá titul

1 Like

Jestli se Aston rychle nezvetí, tak poslední Alonsovou sezónou může být už ta letošní.
Však už taky Alonsové tradiční roky v jednom týmu už splnil.

Jo, myslím že to by bylo nejlepší řešení :slightly_smiling_face: Uvidíme, je to dlouhá doba a bude záležet na výkonech týmu i jeho v tom 2026. Když nebudou konkurenceschopní je to asi konec. Když budou konkurenceschopní kdo ví.

1 Like

Po titulu ádios mladej.
Nazdar :person_raising_hand::green_heart:

Titul ako inzinier maximalne

2 Likes

Není důvod končit.
Věk v motorsportu je jen číslo.

Svého času jsem Alonsa až nenáviděl, pro jeho aroganci a vyčúranost. Dneska jsem názoru, že přeci jen něco v něm musí být a to jeho odhodlání a motor, který ho pohání mě až fascinuje. Takže, ano-dneska bych mu moc přál ještě nějaké to vítězství-těšil bych se s ním. Co se týče titulu, tady si myslím, že mu vlak nadobro ujel. I když by skutečně do Astonu nastoupil Newey, jak se proslýchá a nakonec by jim postavil mistrovské auto-nejsem si jist, jestli by to Fernando stihnul, ale přál bych mu to moc i když jsem si vědom, že Fernandův případný titul by musel řešit sám papež, protože zázraky jsou v jeho gesci. :slightly_smiling_face:

Doprial by som mu este titul v f1, treti po 20r. ako sa mu to podarilo doteraz naposledy to by bol taky fenomenalny sportovy pribeh…obcas sa take zazraky stanu, vid Cavendish tento rok na tdf…

1 Like

Nebuď toxickej :slightly_smiling_face: