Brundle: Výmena šéfa je to posledné, čo Ferrari potrebuje | Magazín F1 - F1online.sk

Frédéric Vasseur vydržal dva a pol roka vo svojej funkcii bez toho, aby o ňom talianske médiá hromadne začali písať ako o ďalšom padlom šéfovi tímu. Teraz sa však špekulácie množia a zdá sa, že vo Ferrari sa skutočne niečo deje. Otázkou však je, či je to na dobro veci. Podľa Martina Brundla by si Ferrari skôr uškodilo, keby Vasseura pustilo k vode.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/204788/brundle-vymena-sefa-je-to-posledne-co-ferrari-potrebuje

Kujme železo, kým je horúce… čiže píšme každý deň články o konci Vasseura, kým je to aktuálne a kým sa to dobre predáva. Kto sa ešte nevyjadril na túto tému, nech sa hlási u súdruha Žinčicu, teda u pána Kubalu…
Ja viem, že.medzi dvoma súťažnými víkendmi je to nuda na senzácie, ale takéto články už strácajú serióznosť, keď ich je 10 za 3 dni…

Ja sa teda tiež vyjadrím.
Vasseur bol braný ako z núdze cnosť, keďže vtedy vysnívaný Horner odmietol ponuku. A keďže zatiaľ žiadny zázrak nedoručil, tak ho asi nechajú odísť.

1 Like

Preco ferrari zmenil 90% dielov monopostu ? Koho to bol napad a kto to schvalil. Ak nieco ku koncu roka fungovalo a po velkej zmene ktora mala byt k lepsiemu je jasne ze niekde niekto neodhadol k comu to povedie. A niekto si to zobral na triko a tym clovekom moze byt Vaseur. Takze toto moze byt ten problem.

1 Like

Tym Ferrari je uz dlouho sity horkou jehlou, takovy hala bala styl, vsechno na oko ok ale nic poradne nedodelane, nedotahnute, tady neco trci, tady chybi, furt tam neni ten pohyb navic.

Mezi zamestnanci bude urcite vetsi prestige makat v Le Mans tymu.

Zatim to vypada ze ani 7x mistr jejich pristup nezmeni.

4 Likes

Čítal som teóriu, že je za tým Enrico Cardile. Keďže on bol vedúcim technického oddelenia a schválil túto zmenu a následne o pár týždňov podal výpoveď a išli sa s Ferrari súdiť keďže išiel do AM mám pocit.

Chýba ti tam Nico Hulkenberg.

3 Likes

Fotka po závodě v Kanadě?:smile:

2 Likes

Po kvaldě v Barceloně :smiley:

1 Like

Synku koupil jsem Neweyho, diky dame zmrzku :yum:

Áno,je to to posledné čo Ferrari potrebuje a keďže poznáme logiku Ferrari tak spravia presne to posledné čo potrebujú :grinning:

Ferrari nutně potřebuje změnu vnitřní organizační strukturry a práce mezi jednotlivýmy týmy

1 Like

Hulkenberg tam nechybi, protoze nema podium.

Človeče ale raz to predsa musí prísť. Snáď Nico ešte dostane tú šancu a užije si pódium.