No, tak toto som vážne nečakal.
Na jednej strane mi je ľúto Hornera, lebo ako tu už bolo povedané, on ten tím vybudoval od nuly a za relatívne krátky čas mu zabezpečil unikátne výsledky, ktoré môžu závidieť aj zavedené stajne. Určite si nezaslúžil takýto odpis ala Ricciardo. To je riadne na hulváta.
Na strane druhej, od svojich detských čias som bol vždy fanúšikom Ferrari, no po príchode Maxa do RedBullu sa karta obrátila. Sezóny 21-22-23 som si do sýta užil a zdalo sa, že idú ako namazaný stroj. V 24 sa to začalo sypať a tento rok je to doslova bieda. Postupne sa ten tím rozložil a teraz si doslova strelili do vlastnej lodi a vyhodili kapitána cez palubu, tak im prajem veľa šťastia Rakušákom. Od smrti Didido je to tam celé divné, to je fakt.
Za tretie, ja by som bol aj normálne rád, keby Max prestúpil do Mercedesu. Aspoň by sa ukázalo, či má skutočne taký talent, ak by sedel v úplne inom aute. Russell by bol tiež úplne iná referenčná vzorka ako tímový kolega. Wolfik mi kedysi veľmi liezol na nervy, ale poslednú dobu na mňa pôsobí veľmi vyrovnane. Bolo by zaujímavé sledovať tento vzťah.
Na záver poviem len toľko, od Januára mám ťažký detox od F1. Sledujem len GPs a tuto na forum chodím len občas. Oproti minulým dvom rokom sa to nedá porovnať. Vtedy som bol na F1 doslova závislý. A poviem vám jedno. Čas strávený čítaním nezmyslov investujem do seba, zvýšil som obrat vo firme, koncentrujem sa na business a svoju rodinu a je to paráda. Niektorým z vás, ktorí tu doslova nocujú, by som to zo srdca odporučil. Funguje to dokonale!