Brundla nedojali Verstappenove reči: Už to začína byť nuda | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen prestal v Japonsku kritizovať nové monoposty a namiesto toho začal hovoriť o konci kariéry. Holandský pretekár už v úvode sezóny povedal viac než dosť o tom, čo si myslí o nových pravidlách. Teraz posunul svoju rétoriku o úroveň vyššie a začal hovoriť o prípadnom konci kariéry. Tým však príliš nevykoľajil bývalého pilota a dnes experta televízie Sky Martina Brundla.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/231213/brundla-nedojali-verstappenove-reci-uz-to-zacina-byt-nuda

Aj mercedes chcel opustiť f1. Lenže ak odíde max a vývoj auta sa zrovna konkurencii redbull uz nebude mať bojovneho jazdca alebo jazdca ktorý vie menezovat

Okej. Takze Brundle sa stazuje ze sa Verstappen stazuje :rofl: a radi mu, ze ked sa mu nepaci, ma teda ist a neblabotat o tom :smirking_face: a co tam potom robi Brundle ked ho Verstappenove slova nudia?

vsak komentatora…

1 lajk

Brundle ma pravdu, ze uz to zacina byt nuda. Ale na obrazovke pocas GP.

Súhlas s Brundlom. Najväčšou nudou je účinkovanie a výsledky Verstappena v uplynulých troch VC. To potvrdili aj fanúškovia na konkurenčnom webe, keď Verstappen nezískal dobré hodnotenia. A on si je toho asi aj vedomý. Preto jeho reči o odchode z F1 už prestávajú až tak zaujímať a je nakoniec postavený pred jednoduchú voľbu. Buď odísť zF1, alebo zostať a zavrieť na túto tému ústa, prijať súčasný stav s výhľadom minimálnych zmien aj čo sa týka výkonnosti Red Bullu.

Takze neni nudne se porad ptat dokola Maxe na stejnou otazku, ale je nudne slyset pokazde stejnou odpoved. Ok Pan komentator, taky nazor

Uz vidim, ty clanky kdyby se zeptali Maxe po padesate jak se mu libi nove pravidla a on by rekl : super!! Tym se snazi , jedeme dal!!
To by bylo pozdvizeni , ze Max urcite neco skryva, ze se z nej stava PR robot, ze ztratil autenticnost atd..

Nevim na jake weby poukazujes, ale co ja sleduji tak mel lepsi hodnoceni nez treba Rus a Nor..

Asi je to o tom co ocekavas

Za me, diky spatnym startum jsme videli spoustu predjizdeni nez mu odesel motor atd. Pokazde dojel na co monopost mel, nikoho nenaboural a maximalizoval body. Nevim jake mas ty ocekavani na pristi zavody, ale o prvni misto nejspis bojovat nebude i kdyby to auto nosil na zadech…

1 lajk

Presne tak, zacina to byt nuda…

Tod otazka… Ostat a prisposobit sa a suhlasit so vsetkym na co som kidal, alebo odist a potvrdit to o com kvaka… Prva moznost je spravna, ale iba v dominantnom monoposte ‘‘napr. Mercedes’’ :smiley:

co? to srandujes, ze? :smiley:

nuda? :smiley:

vc japonska, a poslednych 5 kol sme videli na prednych poziciach niekolko vymen pozicii.

asi tolko, kolko sme ich videli v celej GP minuly rok. Nuda je to pre Maxo fans.

btw, skutocna sila jazdca sa prave ukazuje, ked po rokoch kedy ma titul dostane slabe auto, Zazilo to x velikanov pocnuc Schumim, cez Alonsa, Vettela, Hamiltona… Ani jeden z nich neplakal v prvej slabej sezone, ze odide. Max place po prvom preteku.

Vzhladom na to, za akeho mega galaktickeho medzihviezdneho pilota ho velka vacsina jeho fans poklada, obrovske sklamanie. Mega Pilot neuteka z boja.

ja seriem nato, ze to je nuda pre Maxa. Nuda je to predovsetkym pre mna ako divaka.

1 lajk

Napríklad český F1sport.auto.cz. Tam to pre bývalého majstra sveta nedopadá najlepšie. Za mňa Verstappen najmä v poslednej dobe podáva priemerné bezkrvné výkony a ak by v réžii občas neprestrihli na záber ako nedokáže predbehnúť tuším Gaslyho na Alpine, tak ani neviem, že vo VC jazdil. Takže súhlasím s tebou, že mám od neho väčšie očakávania. Menej kecať, viacej makať.

Zvlastni. Ja si pamatuji presny opak. Jakmile jakemukoliv mistru sveta nesla nasledujici sezona z duvodu slabeho monopostu tak byla srset flustrace z kazde strany…. Asi zalezi na uhlu pohledu cloveka zdali vidi pohar poloplny ci poloprazdny….

No je jasné na koho to je od Fernanda momentálně narážka…ale s tímto se nedá než souhlasit. :man_shrugging:

1 lajk