miestenka urcite nema hodnotu miliardu
alpine bol tym minulorocnym predajom akcii ohodnoteny na 900mega a to je vcelku slusne vybudovany tim stredu pola
no a podla mna v minulom roku bola hodnota timov vacsia ako bude v tomto roku kedze vtedy to bolo vybicovane este sezonou 2021, lenze odvtedy zaujem vdaka nudnosti boja o titul pada a bude logicky padat aj hodnota timov
Brownovi a McLarenu robí „veľké starosti“ spojenie Red Bullu a AlphaTauri | Magazín F1 - F1online.sk
Ferdo ty podporuješ to, aby jeden majtel měl dva týmy a sdílel si v tom technologie a vývoj? Tak na co pak máme pohár konstruktérů
Nepodporuji ani jsem nikdy nepodporoval.
Vždycky jsem ctil názor Franka Williamse, který byl proti zákaznickým vozům a ctil konstruktéry.
I když jsem Toro Rosso fandil, tak mi docela vadilo, že patří pod RB i když jezdili s motorem Ferrari.
No a pak přišel Haas a …
A tu si to presne pomenoval: doba sa zmenila. Ale pravidla tak nejak nie. Boli tam len drobne zasahy co mozu teamy medzi sebou zdielat. Btw, tento model zacalo Ferrari s Petrom Sauberom, ked Sauber odoberal co mohol od Ferrari. STR a RBR to zobralo na dalsiu uroven, stale nie mimo pravidiel. Ja len tvrdim, ze napriek tomu co hovori Brown, nerobia nic proti pravidlam. Nie je nezakonne vlastnit dva teamy. Spravit pravidla, aby nezdielali data? Podme do toho, ked uz miestenka v F1 stoji tolko, kazdy ma byt sam za seba. Ale FIA mlci a caka
No jedno pravidlo hru zásadne zmenilo práve – rozpočtový strop, plus miestenka v F1 je dnes pekne mastná. Predtým to bolo o tom, aby si top tím spočítal, či sa im vyplatí živiť B-čko alebo nie. Dnes ešte musíš pripočítať samotné získanie tímu.
Ja ani netvrdím, že porušujú súčasné pravidlá – od toho je FIA, aby to ustrážila. Ale ak sa ukáže, že to je za súčasnej situácie výhoda oproti súperom, tak by sa mali upraviť aj pravidlá – rozumné mi príde, aby to bolo tak ako som napísal.