Browna znepokojuje zužujúca sa spolupráca medzi Red Bullom a AlphaTauri | Magazín F1 - F1online.sk

Krutá součást motoristického sportu.
Snad něco takového nepotká Macíka s Lopraisem.

1 Like

McLaren na to měl 60 let postavit motorárnu a Williams 50 let.
Nemůžu za to, že jsou to lemplové.
Musejí přijít jiní a schopnější…

1 Like

Ja som z obliga, mam infantilny humor, vynechava mi chromozom

1 Like

Aston Martin na tom je suverénně nejhůř, ten na postavení motorárny měl asi 100 let :roll_eyes:

1 Like

Že ty tak miluješ AM :grinning:

1 Like

To jsou fakta, nemůžu za to že jediné pro co si je lidi pamatují je 007.

Já si myslím, že éra jeden výrobce motorů pro jeden tým velice rychle skončí. Stejně je to vytvořené uměle.

Fakt je ten, že o AM píšeš poslední 3 týdny

Možná jenom nemám rád Araby.

Naschval ste si statistiku natiahli len po 2008, lebo predtym by sa nasiel premozitel Alonsa? :smirk:

Ne, jen předávám jak jsem našel.

1 Like

Nikoho neobvinuje, ale snazi sa obrat RB o majetok, resp. cez pravidla ich donutit k predaju. Cely cas mam problem len s tym a uz som to pisal niekolkokrat. Vlastnit dva teamy v F1 je uplne nieco ine ako vo futbale. v F1 tu spolupracu vies pravidlami osetrit

1 Like

Ok :+1: Aston Martin ako team ma totiz velmi kratku historiu, ked uz sa beru predchodcovia, tak by sa mali vsetci :smirk: inak by Alonso porazil len Strolla a Vettela. Hulka co odjazdil dve VC snad nebudeme ratat

A koho ještě? Araby, Rusy, Američany, Korejce …

Dle oznámení zahrnuje všechny ročníky a jezdce z Force India/Racing Point/Aston Martin. Jinak “porazil”, to bych uplně netvrdil. Prostě dopadl lépe :man_shrugging:

Pozor, aby si nedostal nalepkování manipulatora s daty, když postujes data někoho jiného :grinning:

Vždyť jsem si kvůli tomu i zmenšil zobrazení ať se mi to vejde na stránku a nic neušmiknu :smile:

Myslím, že jenom Araby.

Ano, pocitam, ze to bude z nejakej Alonsofilnej stranky, lebo za cias Jordanu mal minimalne dvoch premozitelov v tejto statistike…

Nepřijde mi zaujatý, včera zveřejnil třeba toto

… a obyčejně dělá statistiku napříč celým polem. Ale ano, koukám že je Španěl.
https://twitter.com/Big_Data_Master

1 Like