Brown: Verstappen drží Red Bull nad vodou. Bez neho by spadol až za Racing Bulls | Magazín F1 - F1online.sk

Aston je tak treti najlepsi, ale nema nikoho kto by to pretavil do vysledkov. To je predsa jasne.

Ty máš úpal i úžeh najednou?

Okej, tak u tebe vím aspoň, že to nemyslíš vážně jako tiMur a spol…

1 Like

Kdyby byl v Astonu Max, tak jsou první.
Bohužel tam je Alonso, tak předposlední.

No ty to taky nemyslíš vážně…:relieved:

1 Like

Max by kludne mohol ziskat tak 20x tolko bodov ako Stroll. Ved ziskal 15x tolko ako Cunoda a ten je asi lepsi ako Stroll. Na toto som pouzil upravenu IIHF postupovu kalkulacku takze to je presne.

Využitie výstupnej klauzuly je dodržanie zmluvy ty šimpanz. :monkey_face:

Ale páči sa mi ako ste rýchlo prešli z toho, že Maxa by nikde nechceli a nech si len ostane v RB k tomu, že sa strachujete, že by ten Mercedes mohol byť reálny. :sweat_smile:

1 Like

Tak nepouživej “asi”, když je to přesné…

1 Like

Zober Maxa z RB a je to horšie auto. Body a výsledky Lawsona s Tsunodom nepustia. :slight_smile:

Vyhledávání skulin ve smlouvě, aby z ní mohl vystoupit je dodržení smlouvy? No koukám, že bys na IQ testy ani neměl chodit, jinak ti dají papíry na nesvéprávnost

2 Likes

:sweat_smile:

2 Likes

to sa nevylucuje.

Podle mě se to vylučuje.

2 Likes

to je superset. takze nevylucuje.

Výstupná klauzula má pevne dané podmienky. Ak sú tieto podmienky splnené, je možné z tímu odísť. Tak sú postavené zmluvy, ja som to nevymyslel.

Ale je pekné vidieť ako ťa chytá stále väčšia panika z toho, že by naozaj mohol ísť do Mercedesu. :sweat_smile:

To už aby si začal z Facebooku mazať tie titulné fotky Bottasa v Mercedese. :joy:

1 Like

Když se vyhrávalo, tak to nevadilo, že si nechal dát smlouvu do 2028 s 70m ročně, tak pohoda. Jeden slabší rok, kde to nejde podle představ a už se hledají skuliny, kde by smlouvu mohl ohnout a přehnout a nejlépe roztrhat.

Samozřejmě, má na to právo, bla bla bla… ale takhle se ukazuje charakter.
Když se vyhrává, tak je super každej, ale prohry oddělují zrno od plev.

3 Likes

Ty si moc velky dobrak na formulu, puff

Prehodnot mozno sledovanie ak nechces trpiet este viac

To ne, ale RedBull mu dal vše od A-Z. Možnost, slávu, prachy.

Teď to je trochu horší (3 měsíce), tak potřebujou podržet, ale furt tam Hornymu ta holandská klika podkopává nohy. Furt si kladou nějaké podmínky, tohle, tamto, a když, tak takhle…
O víkendu byl Vermeulen zase u Mintzlaffa, že chtějí, aby měl Horny menší pravomoce.

Hornyho nemám rád, a chtěl jsem ho vidět na kolenou, ale ještě mi ho nakonec bude líto, a začnu fandit Redbullu…

2 Likes

Nebo superblbost.

2 Likes

Takhle je postavený tvůj charakter - lhát, překrucovat, urážet a ještě žít v iluzi, že máš pravdu :smile:

2 Likes