Aston je tak treti najlepsi, ale nema nikoho kto by to pretavil do vysledkov. To je predsa jasne.
Ty máš úpal i úžeh najednou?
Okej, tak u tebe vím aspoň, že to nemyslíš vážně jako tiMur a spol…
Kdyby byl v Astonu Max, tak jsou první.
Bohužel tam je Alonso, tak předposlední.
No ty to taky nemyslíš vážně…
Max by kludne mohol ziskat tak 20x tolko bodov ako Stroll. Ved ziskal 15x tolko ako Cunoda a ten je asi lepsi ako Stroll. Na toto som pouzil upravenu IIHF postupovu kalkulacku takze to je presne.
Využitie výstupnej klauzuly je dodržanie zmluvy ty šimpanz.
Ale páči sa mi ako ste rýchlo prešli z toho, že Maxa by nikde nechceli a nech si len ostane v RB k tomu, že sa strachujete, že by ten Mercedes mohol byť reálny.
Tak nepouživej “asi”, když je to přesné…
Zober Maxa z RB a je to horšie auto. Body a výsledky Lawsona s Tsunodom nepustia.
Vyhledávání skulin ve smlouvě, aby z ní mohl vystoupit je dodržení smlouvy? No koukám, že bys na IQ testy ani neměl chodit, jinak ti dají papíry na nesvéprávnost
to sa nevylucuje.
Podle mě se to vylučuje.
to je superset. takze nevylucuje.
Výstupná klauzula má pevne dané podmienky. Ak sú tieto podmienky splnené, je možné z tímu odísť. Tak sú postavené zmluvy, ja som to nevymyslel.
Ale je pekné vidieť ako ťa chytá stále väčšia panika z toho, že by naozaj mohol ísť do Mercedesu.
To už aby si začal z Facebooku mazať tie titulné fotky Bottasa v Mercedese.
Když se vyhrávalo, tak to nevadilo, že si nechal dát smlouvu do 2028 s 70m ročně, tak pohoda. Jeden slabší rok, kde to nejde podle představ a už se hledají skuliny, kde by smlouvu mohl ohnout a přehnout a nejlépe roztrhat.
Samozřejmě, má na to právo, bla bla bla… ale takhle se ukazuje charakter.
Když se vyhrává, tak je super každej, ale prohry oddělují zrno od plev.
Ty si moc velky dobrak na formulu, puff
Prehodnot mozno sledovanie ak nechces trpiet este viac
To ne, ale RedBull mu dal vše od A-Z. Možnost, slávu, prachy.
Teď to je trochu horší (3 měsíce), tak potřebujou podržet, ale furt tam Hornymu ta holandská klika podkopává nohy. Furt si kladou nějaké podmínky, tohle, tamto, a když, tak takhle…
O víkendu byl Vermeulen zase u Mintzlaffa, že chtějí, aby měl Horny menší pravomoce.
Hornyho nemám rád, a chtěl jsem ho vidět na kolenou, ale ještě mi ho nakonec bude líto, a začnu fandit Redbullu…
Nebo superblbost.