Brown: Verstappen drží Red Bull nad vodou. Bez neho by spadol až za Racing Bulls | Magazín F1 - F1online.sk

2 Likes

Takový nářek nad zaslepeností je naprosto vtipný od někoho tak zaslepeného jako jsi ty vůči Maxovi - dobrou ukázkou je tvoje tvrzení že v roce 2023 nebylo auto RB dominantní. ale že celý rozdíl způsobil jen Max a jeho umění … :rofl: :rofl: :rofl: … to je fakt mazec a totální žití si ve vlastním světě/bublině.

4 Likes

Však on žije udajně v bublině velmi vysokého IQ. :kappa: :face_with_hand_over_mouth:
Jasně, že pro něj je pak animozita, když někdo neschválí jeho názory o nadpřirozených schopnostech.

3 Likes

Brown len sype soľ Hornerovi do rán.
RedBull sa potápa. :ocean:

Skusme serioznejsie (pretoze od vacsiny verim ze ide zatial skor o humor).

Ak je uvaha o RB na urovni Haasu, cize na chvoste pola, myslena vaznejsie, ako je mozne vysvetlit, ze z najdominantnejsej sezony v historii F1, ktora sa bez dominantneho monopostu neda, sa v priebehu cca roka, bez zmeny pravidiel, stane Haas? To sa este nestalo…

Tak bud to tak nie je a RB je medzi top timami, len uz nie je najlepsi (co dokazuju fakty a tvrdenia odbornikov vratane samotnych predstavitelov F1 aj RB - vsimnite si, ako je toto neustale ignorovane a vyhravaju nejake pocity a nazory), alebo je to na zodpovednost sefa timu, ktory by po takomto bezprecedentnom prepade mal skoncit, o to viac, ze perspektiva je este horsia :slight_smile:

1 Like

Ja jako fanousek Maxe velmi oddeluji urcitou " fanouskovskou slepotu" od nenavisti k pilotovi. A nebavim se zde o tom, ze mi nekdo neni sympaticky. Me napriklad neni sympaticky Lewis. Ale nikdy jsem nezpochybnil jeho osobne jako pilota nejvyssich kvalit ( pokud ty vykony podaval). A napriklad jeho prestup do Ferrari jsem chapal jako logicky krok starnouci megastar, ktera nema cas cekat az se Mercedesu uraci postavit auto ma vitezstvi.

Animozita nekterych zde, tebe obcas nevyjimaje, vuci Maxovi, prekracuje nekdy rozumnou miru. Nespatruji nic obdivuhodneho nad radoby logickou gymnastikou nekterych mistnich, kteri na jednu stranu tvrdi, ze Max muze svoje schopnosti dokazat jen prestupem jinam, aby soucasne tvrdili, ze pokud prestoupi je zradce a tim padem nemuze byt nikdy nejlepsim.

Nikdy se nestalo, abych nekoho nazval vulgarne jen proto, ze nekomu fandi a ma sveho pilota za nejlepsiho. Na moji osobu to smeruje pomerne pravidelne. A cim ze jsem vinen? No tim, ze fandim jednomu z nejlepsich pilotu vsech dob. Coz tedy mimo jine uznava i spousta osobnosti motorsportu ( a jak je videt me prispevky zde ctou, jak se jiz nejednou potvrdilo, jako treba ted u Zaka :wink:).

A ano, ziji si ve sve bubline. A jsem tomu rad. :wink:

Mej hezky den.

6 Likes

Jasně, Zak je dobrý taktik takže moc dobře ví co říká … a s Hornerem se pošťuchují pořád a naopak logicky s Totem jsou spojenci.
… ježiš a doufám že není možnost vzít Maxe do McLarenu, to už raději George.
Ale kromě Landa a Oscara by se mi asi nejvíc líbil v McL Leclerc, ale toho si nedovedu představit mimo rudý tým. Ikdyž třeba ten mladej Dunne má slušný potenciál, ale je to teda i dost “střelec” a nemaže se s ničím. No a třeba Bortoleto byl juniorem McLarenu…

3 Likes

já si říkal, že už jsem něco takového viděl, chudák, dělá mu to starosti, tak se ti to snažil znovu vysvětlit, nedělej z Maxe boha! Jinak si kasa ublíží :smiling_face_with_tear:

3 Likes

Podle Craiga Slatera ze Sky Sports bude muset Max Verstappen možná zaplatit více než 100 milionů liber, aby byl uvolněn ze smlouvy s Red Bullem

Craig tvrdí, že zdrojem je “zasvěcený člověk z týmu”

PlanetF1

3 Likes

Timur, na mna tu boli take utoky, bez toho, ze by som pisal take veci ako ty (v zmysle prehanania a fanusikovania), ze sa tiez mozem takto stazovat, len nedostanem lajky za plac, lebo mam blizsie k McLarenu a nie Maxovi/RB, no nenajdes ze by som ich urazal a ja nehyperbolizujem…

Btw. Brown Haas vobec nespomenul a jeho vyjadrenie k RB2 nie je myslene priamo na rychlost monopostu, cize ziadne potvrdenie ze RB je Haas a Max by v nom vyhral sa nekona :slight_smile:

Ale ak to vsetko myslis seriozne a nekrici z teba obrovsky fanusik Maxa, aky mas nazor na to co som napisal vyssie?

1 Like

Ale Max říkal, že smlouvu dodrží, je to srdcař a popere se i bez nejlepší techniky nebo?

5 Likes

Však áno. Všetci Maxe chcú, ale jedinú ponuku má maximálne od Mercedesu. Nakoniec zostane pri RedBulle a nakoniec budú s Fordom naozaj horšie ako ten Haas. :grin:
A čo dokázal Max bez dominantného monopostu? Nič ako ostatní.

3 Likes

A Marko to celé odmítl, není šance :man_shrugging:

2 Likes

Už ted je stále 3. v tabulce v jednom z nejhorších aut přece, v podstatě muže vzít skoro každý tým a bude sahat po titulu…nebo ne? :thinking:

1 Like

Expertus laktus cilindrus!!!
Nech sa premenia títo “experti” na normálnych nezaujatých fanúšikov s ktorými sa dá reálne komunikovať :magic_wand::see_no_evil:

2 Likes

Napríklad získať dve štvrté miesta so slabučkým TR.

Sice se to snažili zamaskovat, ale devátý. Každý den minimálně jeden…

2 Likes

Reálně jasně že ne, určitě není auto RB horší než od juniorky RB … to si jen tak Zak popichuje Hornera a RB.
Samozřejmě kdyby v autě RacingBulls seděl Max tak z toho pravděpodobně výtáhne víc než stávající nováčci, ale určitě je auto RB lepší.
Však je to druhé nejrychlejší v poli a na několika GP byla rychlejší nebo stejně rychlé jako McLareny … nevýhoda je že RB své auto tak moc vyvíjelo na Maxův extrémní styl jízdy, že prakticky zařízli kohokoliv v druhé sedačce.

Ja mu to prajem, za tie vykony si zasluzi prestupit do niecoho lepsieho ako predposledny tim na roste.

A můžu se zeptat kolikátý je Aston? Poslední? Předpředposlední? Předpředpředposlední?
Ty to určitě budeš vědět přesně.

1 Like