Myslím si, že ste obaja na opačných póloch označovať Brownove vyjadrenia ako pravdivé a slušné mi teda príde veľmi skreslené tak isto ako nevyčítať to isté Hornerovi.
Mal, ale ked ju pouzije, tak Zak bude za hlupaka kvoli svojim utokom (vyjadreniam) na RB ohladom timovej rezie. Neviem ako inak to vysvetlit.
Obet vlastny slov. Najskor kritizoval RB za nieco, co by teraz sam mal spravit a bolo by to najlepsie riesenie (pouzit TR). Znovu opakujem, neviem to uz lepsie vysvetlit.
To som kde napisal? Ci sudis podla toho, ze tu nesedim 24/7 ako Honzik a nevyjadrujem sa ku vsetkemu? Posledne mesiace sem chodim pomerne malo a o Hornerovi a jeho vyjadreniach je tak isto menej clankov ako o Brownovi. Za prve, Horner menej komentuje McLaren ako Brown RB (aspon sa o tom tak nepise) a za druhe, ak ho kritizuje, tak je to kvoli podozreniu z podvadzania (pri dierach v brzdach mal pravdu a pri flexi kridlach som kvoli reakcii FIA z 2021 tiez na Hornerovej strane). A to co sa deje v RB, do toho sa uz zapajam minimalne v diskusiach, lebo je to furt o tom istom, Honzik si sem pride ulavit a aspon na chvilku ma jeho smutny zivot zmysel.
To, ze sa to Hornerovi rozpadlo je pravda, ale vsetko odstartovala smrt Mateschitza a boj o moc, ktory sa tykal skor materskej spolocnosti ako Hornera. Pokusili sa ho odstranit, on sa pokusil to ustat a zatial ustal. Ma to svoje nasledky (ako vzdy ked su dva tabory) v podobe nejakych odchodov, ale nikde necitam, ze by sa rozchadzali nejako v zlom. Wheatley ide za kariernym postupom, Newey za novou vyzvou a pohodou, kedze mu to asi nevyhovovalo, ze sa tam bojuje o moc medzi Thajcami a Rakusanmi. Z toho, co som zachytil, by som mu vytkol najviac to ako sa Josom nechal vtiahnut do osobneho sporu. Mal by to ako sef timu zvladat viac diplomaticky, ale vieme, ze s Josom to nie je jednoduche.
No ja si naozaj nepamatam, ze by Brown hovoril, ze Max chcel umyselne nieco vyvolat, vybehol na novinarku, po odchode jeho ludi mal vyjadrenia ako Horner, ani o mocenskych bojoch a uzatvarani primeria atd.
Ale kludne mi prosim Brownove neslusne/nepravdive vyjadrenia pripomen - odcituj a nemam problem to uznat aj skritizovat, lebo ja Browna nemam ako oblubenca, len mi proste nevadi a nepisem pod kazdy clanok s nim aky je to velkohuby pokrytec atd.
Ja ta celu dobu chapem, len to nedava zmysel.
Za prve, preco by mal, ked pises, ze ine nezavedenia TR v minulosti sam nekritizujes?
Zatial to neurobil, cize v to len dufas, aby vyhrala skodoradost…
A ak to urobi, tak nebude hlupak, to je sport a stale bude platit ze 2/3 sezony 1-2 na rozdiel od pristupu RB nemali, to je skratka fakt.
Sudim podla toho, ze na to ako mas malo casu, som uz videl nespocetne kritiky na Browna, aj pod clankami, kde vyslovene nic zle nepovedal, ale stale si spominal minulost co ti prekaza, ale ked ide o kritiku Hornera, tak som nic take nezaznamenal a ze by teda bolo k comu sa vyjadrit…
Mozno keby si mal taku mieru snahy vsetko okolo Hornera vysvetlovat vlastne bez jeho kritiky aj u Zaka, tak by to nebolo tak do oci bijuce
Ja budem velmi zvedavy, ako to bude tuto a dalsie 2 sezony pod vedenim Hornera pokracovat, ako to zvladne a ako sa to bude komentovat, kedze on je sef timu a nesie zodpovednost. Ak to zvladne a vdaka tomu Max zostane podla zmluvy, rad ho pochvalim, ak nie, snad uz pride aj kritika na jeho zodpovednost a nie len “prirodzeny vyvoj a okolnosti, Horner s tym nic nema”, ak chapes co myslim…
A ked si nazval Browna arogantnym a velkohubym, tu je nazorna ukazka takeho spravania, ktore sa teraz vracia ako bumerang:
https://youtube.com/shorts/HzMwvhVDn6A?si=C-VinWRX26Tp-Zaj
Snad sa bude riadit svojimi nedavnymi slovami a nastane:
Ja se vam kluci @Jos_Verstappen a @Matti divim. Hadate se tu o neco, v cem mate oba pravdu.
Brown se navazi do RBR a ma v tom pravdu, akorat by bylo lepsi kdyby si udelal ordnung na boxove zidce. Asi to tam nebude uplne nej, kdyz od Chiny maji nejlepsi auto a jejich vedouci jezdec ztraci na Maxe, kolik, 62 bodu?
Horner s Helmutem se navazi do McLarenu a maji v tom pravdu, akorat by bylo lepsi kdyby si vic vsimali toho, ze z nej auta v prvnich 4 az 5 zavodech, je auto ktere je vykonostne az ctvrte. A asi to nebude uplne vse OK, protoze blbnou i strategie a ty pitstopy taky ted nejsou uplne OK.
Pak je tu Frederic, kterej se nenavazi do nikoho a jeho pilot s az tretim autem zda se bude utocit na titul.
No a ctvrtej do party Toto Wolf, prestal videt terce vsude kolem sebe, ubral na kritice RBR, jen trosku provokuje s Maxem a svete div se, Mercedes je druhy nej auto a kdyby Hamilton nelevasil v kvaldach a George v zavodech, tak se o ten titul rvou taky.
Suma sumarum, mam nekdy dojem ze ty pirane v F1 zerou svoje vlastni ditka.
Prepáč, ale kým cela “diskusia” bude v rovine “Horner spravil toto a Brown nie” tak ju nemá zmysel viesť ďalej.
Skús sa pozrieť na Browna samostatne a Hornera samostatne, potom sa možno pohneme ďalej.
Spochybnil si moje slova, ze ja evidujem Brownove slova vacsinou ako slusne a pravdive, navyse mnozstvo vyjadreni su casto odpovede na otazky.
Tak som chcel vediet, ze ked to tak nie je, ktore vyroky teda myslis. Lebo ja tie u Hornera viem a niektore som aj uviedol…
No vidis, ja s tebou aj suhlasim.
Ozyvam sa len vtedy, ked citim kritiku nevyvazenu, resp. ked sa niekto kritizuje stale a druhy skoro vobec.
Jedina drobnost co vidim inak, je rozlozenie sil pocas sezony, ktore ty dlhodobo hyperbolizujes, to uz viacmenej ignorujem a hlavne to nemeni podstatu tvojho prispevku, s ktorou suhlasim
Ale vidíš, zase si odpísal to isté, zase čo Horner. Prepáč, ale mňa Horner nezaujíma.
Brown rýpe do vlastnickej štrukúry RB/VCARB, rozpráva jak je tam toxické prostredie (jak to on vie?), rozpráva jak by šéfovia teamov mali mať menej právomoci lebo sú krátkozrakí (on nieje? on vie najlepšie?) a potom zo svojej pozície rozpráva, že by sa malo udiať toto a hento.
Do Hornera rýpal, že sa zastal Maxa, prečo rovnako nejebe do Wolffa keď rozprával Lewisovi, že sorry za shitbox?
Ohľadom životopisov jak hrozne moc ich chodí do McLarenu, to d3mentoval sám Max že len múti vody.
Ja neviem stačí ti to?
Prepáč ale proste si neobjektívny. Chápem, že rýpeš do Josa, ktorý percentuálne viac rýpe zase do Browna ako Hornera. Dal som ti za pravdu už vyššie.
Brown robí politické reči, múti vody, rýpe, s3rie si do papule. A vieš čo robí Horner? robí politické reči, múti vody, rýpe a s3rie si do papule. V momente kedy je nejaký team v boji o titul, tak to tak robí každý Team Principal. Tváriť sa, že Brown je tu nejaký good guy je naozaj odveci, prepáč. Nie je o nič lepší ako Horner alebo Wolff. Každý robí svoju robotu = dráždi, ukazuje prstom inam, zbiera politické body, rýpe, a rozpráva jak ten druhý je horší a trapnejší a podvádza a jak ten jeho team je dokonalý, skvelý, najlepší na svete.
Tu asi niektorých nepresvedčíš, akokoľvek sa budeš snažiť. U mňa je Horner pokrytec a klamár. To je tak asi všetko k tomuto.
Ty si sa ozval k mojej diskusii s Josom ohladne Browna/Hornera a potom napises, ze ta Horner nezaujima, tak to fakt “diskusia” nema zmysel…
Lebo som ti napísal, že cesta k diskusii nie je “whataboutizm”.
Ak niekomu (Josovi) pisem, ze nema rovnaky meter na Hornera ako je prisny az nevrazivy na Browna, to nie je whataboutism…
Pisat pod clanky, ktorych obsah je pravda a aj to slusne podana, kritiku, lebo niekoho nemas rad a odovodnovat to minulostou a nic konkretne k teme, to je whataboutism…
3tí krát ti vravím v rámci tejto diskusie, že vyčítanie Josovi, že viac kritizuje Browna ako Hornera je na mieste a máš pravdu.
V čom si zase ti zaujatý je, že Browna tu dávaš na nejaký potencionálny piedestál lebo “neurobil čo toto alebo tamto ako Horner”. Tak isto ako Horner má normálne rozumné vyjadrenia, tak občas trepe <>, klame, provokuje a ukazuje prstom inde.
To isté robí Brown. Niekedy má normálne rozumné vyjadrenia, ale občas trepe <>, klame, provokuje a ukazuje prstom inde.
Ani Horner ani Brown niesú lepší, úprimnejší alebo čo. Obaja sú to dve rovnaké “špiny” kopajúce za ten svoj team
Prepáč, ja to jasnejšie neviem napísať.
To mi je jasne.
Ja vidim u oboch pozitiva aj negativa, ale zrovna pri sucasnom vyvoji v ich timoch mi pride absurdne vidiet ich takmer ciernobielo.
Myslim ze cas pomoze s hodnotenim
Viacmenej suhlasim.
Rovnitko by som ja nedaval, ale v zasade je to tak…
A prave preto som sa ozval Josovi, lebo sa pravidelne navaza do Zaka za cokolvek. To ja naopak nerobim a uz vobec nedavam Browna realne na piedestal, nevychvalujem ho, odsudim ak mi uvedies nejaky konkretny nevhodny vyrok v clanku atd.
Len sa ho zastavam, ked dostava nalozene, pritom tim vysvihol hore a tim toho, ktory nie je kritizovany, ma krizu a sam ma kopu vyrokov…
Ja tiež súhlasím.
To, že nevidíme Browna a Hornera rovnako je tiež úplne v poriadku. Nemožeme všetci všetko vidieť rovnako, každý máme trošku svoju “optiku” na to.
Ja som tiež veľa krát kopal do Wolffa ale v hlbokej podstate je pre mňa na rovnakej úrovni ako Horner. To len, že ja tiež som neobjektívny
Anyway, dikes, som rád, že sme sa pochopili
Veď práve. Keď sa píše kritika na Hornera, niektorých Horner jednoducho nezaujíma. Keď je na programe Brown, Wolff, Hamilton či Norris rýchlo ožijú a s radosťou prikladajú polienka do ohňa.
Ja tiez
Ved ani voci @Jos_Verstappen to nic negativne nie je myslene.
Paradoxne mozno prave preto, ze vacsinou s nim uplne ci viacmenej suhlasim, ma tato Brown/Horner kauza viac vnutorne stvala (kedze tam vnimam ten bulharsky meter) a musel som sa ozvat
Nie aby som sa hadal, ci rypal a pod.