Ja ta celu dobu chapem, len to nedava zmysel.
Za prve, preco by mal, ked pises, ze ine nezavedenia TR v minulosti sam nekritizujes?
Zatial to neurobil, cize v to len dufas, aby vyhrala skodoradost…
A ak to urobi, tak nebude hlupak, to je sport a stale bude platit ze 2/3 sezony 1-2 na rozdiel od pristupu RB nemali, to je skratka fakt.
Sudim podla toho, ze na to ako mas malo casu, som uz videl nespocetne kritiky na Browna, aj pod clankami, kde vyslovene nic zle nepovedal, ale stale si spominal minulost co ti prekaza, ale ked ide o kritiku Hornera, tak som nic take nezaznamenal a ze by teda bolo k comu sa vyjadrit…
Mozno keby si mal taku mieru snahy vsetko okolo Hornera vysvetlovat vlastne bez jeho kritiky aj u Zaka, tak by to nebolo tak do oci bijuce 
Ja budem velmi zvedavy, ako to bude tuto a dalsie 2 sezony pod vedenim Hornera pokracovat, ako to zvladne a ako sa to bude komentovat, kedze on je sef timu a nesie zodpovednost. Ak to zvladne a vdaka tomu Max zostane podla zmluvy, rad ho pochvalim, ak nie, snad uz pride aj kritika na jeho zodpovednost a nie len “prirodzeny vyvoj a okolnosti, Horner s tym nic nema”, ak chapes co myslim… 
A ked si nazval Browna arogantnym a velkohubym, tu je nazorna ukazka takeho spravania, ktore sa teraz vracia ako bumerang:
https://youtube.com/shorts/HzMwvhVDn6A?si=C-VinWRX26Tp-Zaj
Snad sa bude riadit svojimi nedavnymi slovami a nastane: