Brown o obvineniach, že Piastriho v tíme nechcel: Ani neviem, čo ma pobavilo viac | Magazín F1 - F1online.sk

Zaka Browna čaká ešte niekoľko nepríjemných týždňov. McLaren síce vyhral konštruktérsky titul, ale radosť z neho pokazil súd s Álexom Palouom, na ktorom sa dostávajú na povrch rôzne zákulisné informácie, ktoré generálneho riaditeľa nevykresľujú v najlepšom svetle. Okrem iného sme sa dozvedeli, že Brown v tíme vôbec nechcel Oscara Piastriho, čo však Američan odmieta.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/216129/brown-o-obvineniach-ze-piastriho-v-time-nechcel-ani-neviem-co-ma-pobavilo-viac

Ak by to aj bola pravda, co je na tom.
Chcel tam mat niekoho ineho a jeho sef sa rozhodol pre Oscara.
Nic zle v tom nevidim.

Je potřeba nakoupit " výchovné" klacky jak na politiky, tak i na novináře. Lžou a vymyšlí si neustále…

Okrem toho, že to dokonale dokresľuje " Papaya rules" tak asi nič

brown je hlavnym sefom
palou praveze tvrdi, ze piastriho tam dosadil brownov podriadeny

Tak přesně toto mě napadlo hned u toho prvního článku. Kdyby tam Piastriho nechtěl, tak by tam nebyl. Navíc jim tenkrát hrozily oplítačky s Renaultem. Zase na druhou stranu dělá z lidí blbce, když si myslí, že by někdo soudný uveřil, že o Paloua nikdy neměl zájem.

2 Likes

Všeličo sa hovorí, no máločo sa dostane do zmluvy.

Mám pocit, že to mohol byť aj tento prípad. Keď ho lanáril do McLarenu, mohol mu narozprávať také veci, že sa Brown tomu sám teraz čuduje :grin: