Brown nepochybuje, že jeho piloti poslúchnu príkazy tímu | Magazín F1 - F1online.sk

V Abú Zabí sú všetky oči nasmerované na trojicu titulových ašpirantov. McLaren má všetko vo svojich rukách a vo voľných tréningoch ukázal, že má opäť najsilnejšie auto. Tím sa môže o titul pripraviť sám, ale to už v tejto sezóne niekoľkokrát urobil. Zak Brown a spol. tak potrebujú hladký víkend a dokonalú spoluprácu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/222512/brown-nepochybuje-ze-jeho-piloti-posluchnu-prikazy-timu

Taky nepochybuji, letos už na Piastriho vychrlili nějaké týmové sprostoty zvýhodňujíc Landa, a vždy poslechl jak hodinky :+1: Myslím že je stále dostatečně naivní aby “nezlobil” :slightly_smiling_face:

1 Like

Timova rezia je mozna iba, ak bude Verstapen prvy a Piastri treti, Lando stvrty. To je jedina moznost, kedy moze Piastri pomoct Norrisovi, ze ho posti na tu tretiu poziciu.
Ak nebude Verstapen prvy, znamena to, ze tam bude bud Piastri, alebo Norris.
Ak tam bude Piastri, Norrisovi staci aj 4miesto.

Může být i Piastri druhý, třeba Kimi třetí a Lando 4. Též může být požádán o vyklizení pozice z druhé příčky na 4.

2 Likes

Moze sa stat ze sa tam dostane aj Leclerc, Russell a Antneli. Staci jeden pitstop co sa omeska o 10s koli zaseknutej matici a bude vsetko inak… Stat sa moze cokolvek.
Verstapen a Piastri vstupuju do poslednej VC s tym, ze musia skoncit na 1.miste…
Norrisovi staci 3 resp. 4miesto…

Souhlasim, Piastri posloucha dobre.

Aj keby nechcel dopriat titul Norrisovi a umyselne ho nepusti. Co by to asi sposobilo u fanuskov McL, Norrisa ci samotneho Piastriho ?
Piastri viedol sampionat a zrazu prisiel prepad. Je to deprimujuce. To iste zazil zase Norris minulu sezonu, ked zacali mat navrch, dotiahol Verstapena a ku koncu sezony sa zase prepadli aj za ferrari.
Raz si hore, raz dole…

https://www.youtube.com/shorts/6-0J_AIDqjM

Jako že Massa byl taky naivní a poslouchal? No kam ho to dovedlo, soudí se dodnes :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Jenže se nejednalo pouze o Massu, ale téměř o všechny Alonsové týmové kolegy. Snad jen Hamík si s nim vytřel a Button se mu vymočil do sedačky.
A největším paradoxem je, Vám zelené trojce vadí proti Alonsovi neviňátko Norris.

Vadí mi tendenční chování v McLarenu i když hlasí opak. Jinak Massa moc práce neměl, byla to těžká výjimka když byl zrovna Massa před Alonsem :smile: Alonso byl proti němu zcela jiná liga.

2 Likes

Ferdo klid, v neděli se dozvíme zda má Lando ty správné nebo špatné rodiče.

2 Likes

Já si myslím, že si Lando s Oscarem nemá co vyčítat a že přístup k oběma jezdcům je ze strany týmu velice vyrovnaný.

To byl dobrý vtip

2 Likes

Ale já v klídku jsem. Momentálně tahá díky vlastním výkonům za delší konec Lando a moc to nevypadá, že by Piastriho pomoc potřeboval.
Samozřejmě je motosport nepředvídatelný a stát se může všechno.

1 Like

… aha, a dokážeš mi říci vědomé rozhodnutí McLarenu kde na tom nebyl Piastri bit? :smile:

2 Likes

Podívej se, kde Piastri ztratil svůj náskok. Na střety s Landem jsou si jedna jedna a o zbytek ztráty se Piastri postaral sám.

Kdyů McLaren oslavoval po zavodě PK, tam ho nevzali, takže tam nemohl být ani bit. :smile:

2 Likes

Piastriho výkonnostní výkyv nijak nepopírám, no první polovinu sezony Landovi nandával. Neodpověděl jsi.

Chce to zachovat klid, McLaren si to tenhle víkend pohlídá.
Nemůžou přeci pos rat každý víkend :grin:

3 Likes