Kým nepredĺžil s RB, tak tu tebe podobní (neviem či aj ty) vypisovali, že akonáhle RB nie je na čele, tak zdrhá a robili z neho ■■■■■■, ktorý nemá štipku lojality k tímu, ktorý mu dal tituly.
Keď oznámil predĺženie, tak prezliekli kabát a v momente začali písať, že sa bojí opustiť RB.
Lando sa minulý rok vytrápil s Piastrim, nemyslím si, že pre Verstappena by bol problém. Ale rozhodne by som to chcel vidieť.
Už jsem to tu psal několikrát. Zak měl možnosti nabídnout smlouvu Maxovi a neudělal to. To stejný Toto a všichni si pamatujeme prohlášení Tota ohledně Maxe. Ono stačí si sundat ty růžové brýle a myslet si, že všichni na Maxe stojí frontu, protože to tak není, nebylo a nebude.
Promiň Spine, ale pokud pod článkem o Zakovi, který prohlásil :
„Boli to skôr prieskumné rozhovory, aby sme sa lepšie spoznali, pretože nikdy neviete, čo prinesie budúcnosť. Zo stretnutí som však odchádzal oveľa viac ohromený, než som očakával. Hovoril som si: ‚Rád by som niekedy mal tohto chalana vo svojom tíme, pretože neznášam pretekať proti nemu!‘“ vyhlásil Brown.
„Dvere má stále otvorené dokorán. Nech už to bude rok 2028, 2029 alebo akýkoľvek iný. Rád som ho spoznal a veľmi rád by som s ním jedného dňa spolupracoval,“ dodal Zak.
píšete, že Maxe vlastně nikdo nechce a všechno to vlastně bylo jinak a oni to mysleli jinak, tak promiň, ale na vás přesně sedí :
“Ne pane Remek, to byl jen optickej klam, země je fakt placatá, vy nevíte co jste viděl. “
A sorry, články od jiných šéfů teamů. nebo jednotlivých jezdců tu fakt vyhledávat nehodlám. Tyhle debaty se pravidelně opakují cca 2, max. 3 měsíce. Pořád dokola.
Každej má právo vidět Zemi tak jak chce, já vám to přeji.
No tak mě tady tvuj bff jos psal jak ho chtějí top týmy a ty sis tu virtuálně vrkal s Totem, jak je to tutovka, do toho jsi tady prohlašoval jak by max vyhral i v haasu. No a Verstappen zustal tam kde je. Tak co ti na to má kdo napsat na ten tvuj fanatismus?
Doporučil bych ti přečíst i ta prohlášení když se jeho kontrakt řešil. Takhle tady vystupuješ jako plochozemec ty.
To že mi podsouváš pohled na zemi je jen dalši tvoje blbost. Ale co čekat od takového hlupáka.
No tak by mi @tiMur mohlcitovat, kde tu někdo psal o tom, že Maxe vůběc nikdo nechce nebo to, že tu někdo prohlašuje, že je maximálně pdoprůměrný. Protože to tu nikdo nenapsal, tiMur zase vylezl z díry až Verstappen zajel dobrý výsledek, aby tu cíleně překrucoval co se tu píše a měl svoji záminku tu vyvolávat hádky a urážet, to je úplně neskutečný co tu někteří předvádí.
No já jsem nic takového nepsal, to on má svojí paranoiu s Josem. Pokud se tady něčemu směju tak je to právě ten jejich přehnaný fanatismus a jediný co zminuju je realita. Max mohl být dle jejich nazoru s prstem v nosem v tom nejlepším Mercedesu a není.
Zak v lete 2025 asi zistil, že to nemá význam. Max sa rozhodoval medzi RB a Mercedesom.
Toto ho verejne volal do Mercedesu. Rozhodnutie bolo na Verstappenovi v 2024 aj 2025 (a jeho výstupnej klauzule).
Či podľa teba ho Wolff nechcel?
Zelené brýle a krv v očiach, cez to nemôžeš vidieť nič, nie je to tvoja chyba Honzíku.
Wolff ho pozýval do Mercedesu a verejne vyhlasuje, že s ním chce raz spolupracovať. Teraz Brown povie, že dvere má stále dokorán a dúfa, že ho raz bude mať, či už to bude v 2028, 2029 alebo inokedy.
Ale ty povieš, že to tak nie je, nebolo a nebude.
Človek sa aj snaží s tebou normálne diskutovať, ale ty zaprieš aj vlastnú matku a budeš trepať, že to nie je ona, keď sa ti to práve hodí.
Skysnutím si myslel to, že RBPT bude prepadák a Max bude v strede poľa alebo to, že bude mať po Mercedese aktuálne najviac pódií a ďalej potvrdzovať povesť najlepšieho pilota v poli?
Sú k dispozícii aj čísla a dáta, o ktoré sa môžme oprieť, nie je to len o očakávaniach a prianiach. Ale sú to len predpoklady s rôznou pravdepodobnosťou.
Takže říkáš, že Max odmítl Mercedes, protože se bál jít do prostředí, který nebude hned postavený na něm? Nebo byl tak mimo a věřil tomu, že RBR bude mít lepší motor, než Mercedes?
Klidek, tento vikend išla v sobotu F1, v nedelu MS v cyklistike, sledoval som obe, a mozem teda povedať, že MS v cyklistike boli 100 krat lepsie, to bola podívaná…dufam ze si sledoval, dnesna F1 je aj tak taka no… nic moc
Ani jedno. Nepochopil si. Skysnutím som myslel to, že nezájde v prenesenom zmysle aj do vedľajšej dediny, to že nenájde odvahu a motiváciu, aby to čo dokázal v Red Bulle dokázal v inom tíme. Aby jednoducho nebol ako Kaleb Cooper v počiatkoch Clarksonovej farmy. Chápeš? Ináč s najvýkonnejším spaľovacím motorom je Red Bull jedíný z prvej štvorky, čo zatiaľ nevyhral VC.
Ktoré sa aj nemusia naplniť. Ako som napísal vyššie, ak budú spolu v jednom tíme, potom budú tie čísla a dáta reálne.
Ináč neviem či si si všimol, ale spaľovací motor je len polovica výkonu. Takže čo z toho, že ten majú o 2-3% lepší, keď elektro môžu mať výrazne viac perecnt horší?