Max Verstappen je vďačným terčom prestupových špekulácií. O zmene dresu sa v jeho prípade intenzívne špekulovalo posledné tri roky, ale štvornásobný šampión sa nakoniec rozhodol zostať verný Red Bullu a podpísať s ním novú zmluvu. To však neznamená, že záujem o jeho služby ustal.
To nevymyslíš. Další z Maxových soupeřů, co nevidí jeho podprůměrnost.
Musím říct, že tohle fórum má dost opravdu silných jedinců. Pořád naráží hlavou do zdi s tím, že tam přece musí být dveře. Bylo by to obdivuhodné, kdyby to nebylo úplně blbé.
Trochu spekulativně bych řekl, že Brownovo vyjádření má i tichou poznámku pod čarou, a to tu, že by měl, alespoň v tom rozpoložení, v jakém je teď, raději sestavu Verstappen Norris než Norris Piastri. Nad Oscarem se podle mě začínají v McLarenu stahovat mračna.
Piastri ma zmluvu do 2028, tzn. buduci rok sa bude riesit ci predlzi alebo ostane, samozrejme, bude zalezat aj od jeho aktualnej vykonnosti, ale Zak uz zacina ho trosku hnat do kuta, aby v pripadnych vyjednavaniach mal Piastri co najhorsiu poziciu
Lando je pořád mistr světa + Brit v britském týmu, takže má marketingovou hodnotu. Navíc takto by měl v týmu dva mistry světa. K tomu všemu je Lando loajální. A k Maxovi rovného nenajde, když si odmyslím deformace, kterými aktuální F1 devalvuje ryzí závodění. Takže Max a Lando by podle mě pro něj byli dream team.
Každopádně je to akademická otázka, protože Max pokračuje v RB. Nad Piastrim ale asi začínají vznikat otazníky.
I pro @Jos_Is_Back Landa by Zak nedal. Jeho kvality se ukázaly minulý rok. Ale pravda taky je, že Max je drahej. No a jak ukazuj Toto, i přes všechen respekt a uznání, které k Maxovi má, peníze prostě nepustí. Proč brát Maxe, když titul Totovi pohodově vyjede i George, který má k optimální výkonnosti hodně daleko. Ale třeba si Toto zase vzpomene až se na ně někdo dotáhne. Protože jeho piloti nějak letos nehvězdí. Alespoň nějaké extra superlativy na ně teda nečtu.
Ale je určitě zajímavé, že má Zak potřebu tohle pustit do éteru.
A zvláštní je, že Max je jediný pilot na roštu, kvůli kterému šéfové soupeřových teamů tak trošku podkopnou nožky vlastním pilotům.
Tohle bych ale od Zaka fakt nečekal.
„Boli to skôr prieskumné rozhovory, aby sme sa lepšie spoznali, pretože nikdy neviete, čo prinesie budúcnosť. Zo stretnutí som však odchádzal oveľa viac ohromený, než som očakával. Hovoril som si: ‚Rád by som niekedy mal tohto chalana vo svojom tíme, pretože neznášam pretekať proti nemu!‘“ vyhlásil Brown.
„Dvere má stále otvorené dokorán. Nech už to bude rok 2028, 2029 alebo akýkoľvek iný. Rád som ho spoznal a veľmi rád by som s ním jedného dňa spolupracoval,“ dodal Zak
P.S. někdy by měl zabloudit na tohle fórum, tady by mu někteří otevřeli oči. Mně místní připomínají toho borce, jak řekl Vladimíru Remkovi poté co ten prohlásil, “byl jsem ve vesmíru a viděl jsem že Země je kulatá” že špatně viděl a je to optickej klam.
Úplně vidím tuhle squadru jak si pochoduje po paddocku a všem těm šéfům vykládá jak je Max neschopnej v lepším případě průměr.
Já si zase představuju tebe, jak chodíš po paddocku a prosíš Tota a Zaka, aby vzali Maxe, protože by údajně vyhrál i v Haasu. Pak by ti zavolali rovnou bílé pláště a konečně by ti někdo odborně pomohl.
Neviem, či Verstappen naberie odvahu, aby išiel do tímu, kde sa všetko nebude okolo neho točiť. Naviac ak by mal za kolegu Norrisa, tak by po veľmi dlhej dobe mal za kolegu veľmi kvalitného jazdca a majstra sveta. Na to by som sa rád pozrel, či by tá jeho aura náhodou nedostala po frňáku.
Stačí si sundat haterské brýle a podívat se na loňskou sezónu.
Navíc zájem o dvojici Verstappen Norris měl tebou nenáviděný Christian Horner a Verstappen to určitě nerozporoval. Zájem neměl Lando, který se rozhodl zůstat v McLarenu. Který měl pro toto rozhodnutí své důvody. Lacině by se dalo vypisovat, že měl strach z Maxe blablabla, ale primárně setrval v týmu, kde se zabydlel, vybudoval si v něm zázemí a věřil v jeho pokrok. Asi tak jako Max v případě Red Bullu.
Tím bych považoval tento výpad za vyřešený, i když jeden naivní hater ti dává níže za pravdu, takže se tím můžeš utěšovat.
Presne preto sa drzi stale v RB. Videli sme to aj poslednu VC, ako ho Hadjar musel pustit a potom nevyskusali ani na 3kola pustit Hadjara. Bola by to pre Maxa privelka hanba niekoho pustit. Uz ked sa na neho Hadjar dotiahol, uz hlasil do vysielacky problemy
Norris by s nim v McL zatocil a galakticky jazdec by bol razom nohami na zemi.
Stačí si otvoriť myseľ a pochopiť, že v Red Bulle je Verstappen doma. Určite by to tam mal Norris ťažké. Tu je ale situácia taká, že Verstappen potencionálne príde k Norrisovi do jeho domovského tímu bez nároku na špeciálny prístup. Viď slávne papaya pravidlá. Vidíš ten rozdiel? A to by som si naozaj rád pozrel.
Skôr by som povedal, že tebe dáva za pravdu jeden naivný hater. Na to buď hrdý.
Asi ti dojde (snad, doufám, mám pochybnosti), že taková akvizice jako Verstappen by v McLarenu nehrála druhé housle. Nekoupíš si hyperdrahého pilota a definujícího jezdce éry, abys ho potom bojkotoval. Nevím, za jakého idiota považuješ Zacka Browna, ale tvým předsudkem by se rozhodně neřídil, protože by se z Maxe snažil dostat maximum = vytvořil mu potřebné podmínky. Bez ohledu na to, jak je Zack poměrně nesympatická osoba.